Esteettinen gynekologia tuli Suomeen – tiedätkö mikä on esimerkiksi O-shot-pistoshoito?

2

Esteettinen gynekologia on ollut Suomessa tähän saakka lapsen kengissä. Nyt tulevat esimerkiksi G-pisteen augmentaatio ja O-shot.

Aiemmin tekijöitä on ollut vaikeampi löytää esimerkiksi häpyhuulten pienennysleikkaukseen tai emättimen kiristystoimenpiteeseen. Moni suomalaisnainen onkin tähän saakka matkannut esteettisen gynekologian perässä ulkomaille.

Cityklinikka on avannut nyt Citygyn-nimisen klinikan, joka tuo suomalaisille tutuiksi myös täysin uudet toimenpiteet, kuten G-pisteen augmentaation ja O-shotin. Näiden väitetään olevan seksuaaliterveyttä lisääviä pistoshoitoja.

Mikä on O-shot?

-O-shot auttaa naista, jolla on kiihottumis- tai orgasminsaantivaikeuksia. Hoito auttaa monenlaisia asiakkaita. Jonkin verran O-shot auttaa naisia, jotka saavat ainoastaan klitorisorgasmeja. Suurin apu toimenpiteestä on kuitenkin niille naisille, jotka saavat klitorisorgasmin lisäksi myös emätinorgasmeja. Mikäli emätinorgasmi ei ole tuttu, sellainen on mahdollista opetella saavuttamaan seksuaaliterapeutin tai osaavan lääkärin opastuksella, Cityklinikalta kerrotaan.

O-shot-toimenpide on niin kutsuttu PRP-hoito, joka tehdään ulkosynnyttimien alueelle. Toimenpide alkaa verinäytteen ottamisella. Verta otetaan kyynärtaipeesta noin 20 millilitraa. Otettu veri erotellaan niin, että esille saadaan se osa plasmaa, joka sisältää erittäin paljon verihiutaleita. Verinäytteen ottamisen jälkeen hoidettava alue puudutetaan voiteella tai geelillä. Kun alue on puutunut, verihiutaleet injisoidaan juuri oikeisiin paikkoihin.

G-pisteelle aktivointia

Osa naisista tahtoo lisätä seksin tuottamaa nautintoa. He saattavat olla hyvinkin perehtyneitä orgasmityyppeihin ja sukuelinten rakenteeseen. Kun nainen tahtoo saada aiempaa voimakkaamman ja pidemmän orgasmin, hän saattaa kiinnittää huomiota G-pisteeseen ja etsiä apua nimenomaan vaginaalisen orgasmin syventämiseen.

G-pisteen augmentaation avulla vaginaalista orgasmia luvataan voitavan laajentaa ja voimistaa. Toimenpiteen lähtökohtana on se, että nainen on jo kokenut vaginaalisesti aktivoituvia orgasmeja. Mikäli kokemuksia emätinorgasmista ei vielä ole, naisen on aluksi opeteltava ja harjoiteltava sellainen esimerkiksi seksuaaliterapeutin tai gynekologin avustuksella.

Toimenpide alkaa G-pisteen sijainnin arvioinnista. Alue puudutetaan voiteella tai geelillä. Kun hoitoalue on puutunut, alueelle injisoidaan emättimen kautta hyaluronihappogeeliä. Geeli pistetään virtsaputken ja emättimen seinämän väliin niin, että G-piste kohoaa esiin. Kun hoito tehdään oikein, geeli painaa muutaman tunnin ajan virtsaputkea. Jotta virtsantulo säilyy normaalina, asiakas pitää katetria muutaman tunnin ajan toimenpiteen jälkeen.

Jaa

2 kommenttia

Kommentoi