Kaupallinen yhteistyö: Puhti

Suomessa on ollut jo vuosia mahdollisuus käydä luottavissa verikokeissa ilman lääkärin lähetettä. Nyt Puhtilla on meneillään 20 prosentin alekampanja!

Monille palvelu on jo tuttu, mutta vielä on niitä, joita Puhti ei ole tavoittanut.

Puhti on palvelukonsepti, joka on nykyisin osa laajasti arvostettua ja tunnettua Mehiläinen-konsernia.

Puhdin kautta et tarvitse lääkärin kirjoittamaa lähetettä, vaan voit mennä suoraan verikokeisiin – lähes millaisiin tahansa. Lääkärissä käynti vie aikaa ja yksityisellä se myös maksaa helposti sata euroa tai ylikin. Nyt voit itse päättää millaiset testit haluat (testipaketteja on useita) tai tilata vain ja ainoastaan yhden tai kaksi testiä – haluamasi. Voit seurata terveydentilaasi tarkoin viitearvoin, ja jos huomaat poikkeamia, kääntyä vasta sitten lääkärin puoleen.

TILAA TESTIT TÄSTÄ!

Tiedätkö esimeriksi saatko riittävästi D-vitamiinia pimeään vuodenaikaan? Askarruttavatko omat ferritiiniarvot? Onko suvussasi 2. tyypin diabetesta ja haluat seurata verensokeriasi säännöllisesti? Ovatko kolesteroliarvosi viitearvoissa? Oletko ehkä kasvissyöjä tai vegaani ja mietit, saatko riittävästi elimistölle välttämättömiä ravintoaineita, kuten B12-vitamiinia? 

Kaiken tämän, ja enemmänkin, voit mitata Puhti-testeillä! Katso kaikki tarjoukset alta!

Kaikki Puhti-laboratoriopaketit nyt –20 prosentin alennuksella koodilla PUHTIPÄIVÄT20

TILAA TESTIT TÄSTÄ!

Tilaa jo tänään, sillä tarjous on voimassa vain 18.3.2024 asti.

Tarjouksen saa maksamisvaiheessa, kun syöttää PUHTIPÄIVÄT20-koodin pyydettyyn kohtaan.

Mitä sitten tapahtuu?

Kun maksat testipaketin, voit tilata ajan mihin vain näytteenottopaikkaan (lista Puhti-sivuilla). Kun tulos valmistuu, saat tiedon viestillä, ja pääset lukemaan selkeät tulokset ja toimintaohjeita. Kun seuraavan kerran haluat tilata testejä, Puhti muistaa tietosi ja voit vertailla tuloksia selkeällä aikajanalla.

TILAA TESTIT TÄSTÄ!