Haulikko ei ole kovin terveellinen asia, jos sillä ampuu murtovarasta – kuva ei herkille!

10

Kotien turvallisuus puhuttaa alati myös Suomessa. Netin kuvanjakopalvelussa on nyt jaettu karmaiseva kuva siitä mitä tapahtuu, jos tunkeilijaa, tässä tapauksessa murtovarasta, päästelee menemään haulikolla.

Se on sairaalareissun paikka. Näyttää varsin kivuliaalta. Ja laittomalta luonnollisesti.

Sillä eihän Suomessa saa murtovarastakaan mennä ampumaan, ei edes selkään. Se olisi oikeudeton hyökkäys. Murtovarkaan saa toki ottaa kiinni jos uskaltaa.

Jaa

10 kommenttia

 1. Amerikoissa siitä saisi konstaapelilta kai vain kehut ja olalle taputuksen. Samaa voisi tietysti kokeilla niihin ”kettutyttöihin” jotka päästävät tarhattuja turkiseläimiä vapaaksi!

 2. Ompa pieniä reikiä, susihauleilla parempaa jälkeä tuollaisille yhteiskunnan sontaläjille!

 3. Jos asut keskellä ei mitään ja joku aikoo rullata kämpän niin luotia kaaliin ja kuoppaa tunkeilijan ja kaikki jatkaa iloisesti päivän askareita.

  Kaikki voittaa!!

 4. Timo sääksmäki on

  Kyllä omaisuuttaan pitää saada suojella,vaikka haulikon kanssa. Lakia pitää muuttaa.

 5. Tuskin kukaan tuntee sympatiaa näitä rikollisia ja murtomiehiä kohtaan? Tai no, Suomen oikeuslaitos tuntee, ja siksi usein kotiaan puolustava ihminen saa kovemman rangaistuksen, kuin sinne murtokeikalle saapunut rikollinen. Tuo kuva missä rikollinen on saanut hauleja selkään on oikein kaunista katsottavaa.

  • Ainoastaan poliisi saa ampua ja senhän se tekee. Kattokaa suomen poliisin videoita missä se juoksee ase kädessä rikollisia kohti. Moottorisahamies jne. Asetta pitäisi viimesenä keinona käyttää.eka lamautinta mutta meidän polliisi haluaa olla usalaispoliisin veronen. Kaikii mikä liikkuu ammutaan

   • Aasintuntija on

    Aika vähän Suomen poliisi käyttää virka-asettaan, ja silloinkin kun käyttää, pyrkii tekemään sen ei-tappavasti. Kommenttisi on täysin virheellinen.

 6. Hätävarjeluna saa Suomessa ampua murtovarasta, toki se vaatii todella suuren uhan. Esimerkiksi olet kotona, jalka kipsissä ja kaksi lasta nukkumassa. Et voi paeta ja suojelet tärkeimpiä, murtovaras on huumeissa ja näkyvästi agressiivinen eikä poliisien paikalle tulo ole tapahtumassa pian. Ja sitten se yrittää lastenhuoneeseen kirveellä. Mitä teet?

  Ps. Selkäänampuminen olisi myös sallittua tietyillä edellytyksillä mutta heti kun uhka ”loppuu” niin hätävarjeluoikeuskin loppuu.

 7. Aasintuntija on

  Kaikki he, kannattavat jotenkin vapaampaa aseenkäyttöä voisivat tutustua myös niihin onnettomuuksiin, joita Yhdysvalloissa on tapahtunut kun laiteltu aseella kuriin oletettua taloon tunkeutujaa. Taitaa olla niin, että Yhdysvalloissa on enemmän ammuttu syyttömiä ihmisiä kuin rikollisia.

  Suomen laki on hyvä just näin kun se on!

Kommentoi