Juuso 21: ”Naisille ei kelpaa tavis, vaan supersankari”

60

Juuson, 21, tarina siitä, ettei tavallisen nuoren miehen ole kamalan helppoa löytää itselleen elämänkumppania – tietyistä syistä.

.. .. .. .. .. .. ..

Jokunen päivä sitten luin kolumnin, jonka oli kirjoittanut Rosa Meriläinen. Olen aika lailla samaa mieltä hänen kanssaan. Tämän päivän nuori mies on aika hukassa niiden paineiden keskellä, jotka hänelle asetetaan. Naisten suunnalta.

Ei olekaan ihme, että minunkin ikäisistäni miehistä todella moni on sinkku, eikä löydä kumppania. Syy on se, ettei naisille vain yksinkertaisesti tunnu kelpaavan tänä päivänä mikään.

Aivan ensimmäiseksi: ulkonäkö. Naisista, ainakin nuorista ja ikäisistäni, on tullut aivan kamalan ulkonäkökeskeisiä. Eivät he välttämättä mitään lihaskimppua halua, mutta todella sporttinen pitää olla ja katseenkestävä, muodikaskin. Ei kelpaa tavallinen jannu ruutupaidassaan. Kaiken kaikkiaan tuntuu, että pitäisi olla sosiaalisen elämän kuningas, omata laaja ystäväpiiri somessa ja saada hehkutusta molemmilta sukupuolilta. Silloin astut arvoon arvaamattomaan kaikkien naisten silmissä.

Kiltteys. Ei kelpaa tavallinen kiltti mies, vaikka ei ole edes nössö ja nörtti. Pitää olla trendikäs pitkä parta, tatuointeja, sählätä vähän siellä täällä, olla paha poika. Johan alkaa kelvata tytöille.

Mikähän siinä on, etten minä ainakaan haluaisi lähteä kilpailemaan naisesta, jonka perässä juoksevat kaikki miehet, mutta naiset ovat siitä jänniä, että he tekevät miesten kohdalla juuri näin. Mitä saavuttamattomin tapaus, ja vaikein, ja rentuin, niin sitä varmemmin he juoksevat perässä. En ymmärrä tätä logiikkaa.

Haluatteko te kesyttää sen rentun? Mutta kun se ei onnistu. Kuka kertoisi tämän teille.

Suuna päänä en tosiaankaan ole kaikkialla, vaan ennemminkin sellainen tarkkailija. Niinpä joukon mölyapinat korjaavat aina potin. Olen minä yrittänyt lähestyä myös niitä joukon hiljaisia tyttöjä, mutta ei nappaa. Nekin haluavat sen joukon äänekkäimmän sepän.

Tässä juuri tullaankin homman ytimeen: Kun tavallinen mies ei kelpaa edes niille tavallisille tytöille. Kun nekin haluavat sen supersankarin. Tätä menoa naiset eivät enää pian löydä miehiä itselleen ja sukupuutto uhkaa meitä sadan vuoden sisällä. Miten tässä oikein näin käy. Sadat vuodet miehet ovat vaatineet naisilta kaikkea, ja nyt kun on tullut naisten aika vaatia, he vaativat liikaa. Tältä minusta tuntuu.

www.eliittikumppani.fi

Jutussa on kuvituskuva

Jaa

60 kommenttia

  1. Turha katsella noita vässyköitä kun on paljon upeita arabimiehiä vapailla markkinoilla.

  2. Juuson puheet ”ihmisten sukupuutosta” ovat naurettavia. Jos nainen haluaa lapsen, se onnistuu helposti lääkärin avustuksella. Hedelmöityshoitoja tarjotaan Suomessa kaikille lisääntymisikäisille naisille. Myös sinkkunaisille ja lesbopareille.

    Jos nainen haluaa valita lapselleen oikein hyvät geenit, hän voi ottaa yhteyttä ulkomaiseen spermapankkiin (Cryos International) ja tilata sieltä spermaa. Toimenpide on täysin laillinen.

    Spermanluovuttajat seulotaan tarkasti, heille tehdään laboratoriotestejä, heistä otetaan valokuvia ja heidän sukutaustansa selvitetään (onko miehellä periytyviä sairauksia). Naisen tarvitsee vain lukea spermanluovuttajien profiilit ja valita sieltä haluamansa mies.

    Mitäs saisi olla? Pitkä mies (195cm) vai lyhyt mies (165cm)? Valkoihoinen mies vai tummaihoinen mies? Siniset silmät vai ruskeat silmät? Kaljupäinen mies vai tuuheatukkainen mies? Minkä väriset hiukset miehellä pitäisi olla (miehen oma, synnynnäinen hiustenväri)? Tummat, vaaleanruskeat, kuparinpunaiset, täysin blondit, pikimustat? Suorat hiukset vai kiharat? Entä miehen vartalotyyppi (laiha vai lihaksikas)? Entäs miehen koulutustaso (ammattikoulu, yliopisto)?

  3. Vähän vahemman naispuolisen kanta: Kyllä ainakin joidenkin naisten järki kasvaa iän ja karvaiden kokemusten myötä. Kannattaa Juuso vielä odottaa. Ja harrastusten tai opiskelun kautta voi ehkä tutustua parhaiten kivoihin ja vähemmän ulkonäkökeskeisiin nuoriin naisiin. Yhteiset kiinnostuksen aiheet yhdistävät usein. Moni nainen pettyy henkisesti keskenkasvuiseen, itsekkääseen ja ulkonäöllään elvistelevään tyyppiin, joka usein myös pettää. Perässä juoksijoita jos on. Olen varma, että Juuso ja muut hyvät tyypit ajan kanssa siis löytävät kyllä kumppanin. Hyvä silti herättää ajatuksia siitä, millaisia kumppaneita kannattaa todella etsiä ja arvostaa.

Kommentoi