Kuivuvatko silmät? Testasimme luomien päälle suihkutettavan tuotteen

1

Mutta sinullahan on kuivat silmät!

Mainos, jonka kimeän hassun äänen me kaikki televisiosta muistamme. Siitä huolimatta moni antaa silmiensä valua, vaikka silmiä ärsyttääkin. Kutittaa, väsyttää, ärsyttää…tuttuja silmäoireita, joihin totumme helposti.

Kannattaa muistaa, että silmä on toimiva keksintö. Kun se on kuiva, se alkaa kostuttaa itseään. Siitä silmien vuotaminen johtuu. Silmätippojen käyttäminen on kuitenkin monesti hankalaa. Esimerkiksi toimittaja ei onnistunut laittamaan niitä lainkaan, häthätää peilin edessä onnistui. Aineet valuivat poskille ja mitä kaikkea.

Jo jonkin aikaa markkinoilla on ollut erikoinen tuote. Silmän PÄÄLLE sen ollessa suljettuna, siis luomille, annosteltava suihke. Tätähän täytyy testata. Kysymyksessä on Tears again -tuote, joka tosin maksaa huomattavasti enemmän kuin perinteinen tippapullo. Hintaa on jopa 20 euroa.

Ostimme tuotteen ja testasimme. Tässä toimittajan raportti aiheesta.

”Tehokas tuote, pakko suositella käytännöllisyytensä takia, ehdottomasti. Jo ensimmäinen käyttökerta toi avun. Silmät ikään kuin raikastuivat. Sana on väärä, en vain keksi parempaakaan. Ei siis tule mitään omituista raikkauden tunnetta, mutta levänneisyyden tunne. Silmät eivät enää vuoda. Vaikutus oli aika välitön. Pakko tätä on suositella kaikille”, toimittaja toteaa.

Mistä on tuotteessa kysymys?

Tears again -silmäsuihketta suihkautetaan suljetuille luomille, jolloin sen hoitavat ainesosat, liposomit, löytävät tiensä sinne minne pitääkin: silmäluomen reunaan. Siellä sijaitsevat rauhaset, jotka tuottavat silmän omaa, voitelevaa ja kosteutta ylläpitävää, öljymäistä nestettä. Tears again sekoittuu näiden kehon omien liposomien kanssa ja levittyy silmän pinnalle räpyttelyn yhteydessä. Vaikutuksen huomaa hyvin pian, jo muutamien minuuttien kuluessa. Tears again on kliinisesti tutkittu ja CE-merkitty terveydenhuollontuote.

Tears again Sensitive on puolestaan erityisesti herkille silmille ja silmäluomille suunniteltu liposomisuihke. Se toimii kuten alkuperäinen Tears again ja tasapainottaa silmänpinnan lipidikerroksen. Samalla suihkeen dekspantenoli hoitaa silmäluomien ihoa.

Tämä testi oli puhtaasti journalistisin perustein tehty. Emme saa mainostuloa tai mitään muutakaan etuutta valmistajalta. Testi on tehty lukijoidemme palvelemiseksi.

Jaa

1 kommentti

  1. vierailija on

    Erittäin hyväksi havaittu! Tytöllä jolla silmät vuotaneet vauvasta asti, ensimmäisen suihkauksen jälkeen väheni ja muutaman käyttökerran jälkeen loppui! En voi muuta kuin suositella, samoin myös heille jotka tuijottavat näyttöä päivät pitkät
    !

Kommentoi