Tanssija-koreografi Jorma Uotinen joutui sairaalaan yli viikoksi maaliskuun loppupuolella. Nyt hän on avautunut sosiaalisessa mediassa asiasta seuraajilleen, kuten aiemmin lupasi.

-Hyvä ystävä, elämä on ennakoimatonta, hän aloittaa ja jatkaa:

-Torstaiaamuna 23. maaliskuuta heräsin hurjaan huimaukseen. Soitin sisarelleni, joka käski heti soittaa hätäkeskukseen. Parikymmentä minuuttia myöhemmin olin sairaalassa.

Uotinen tutkittiin ja hän sai diagnoosin: vakava aivotapahtuma.

Hoito päästiin aloittamaan välittömästi.

-Nyt olen toipuneena takaisin kotona ja elävien kirjoissa. Haluan kiittää kaikkia, jotka hoitivat minua ja toivottivat tsemppiä ja pikaista paranemista. Mieleeni tulevat Violetta Parran sanat: Miten voin kyllin kiittää elämää rikkaudestaan.

Uotinen palaa hetkeksi näyttämölle ylihuomenna. Hän toivottaa hyvää alkavaa kesää kaikille.

-I am still here, täällä ollaan! Heleijaa! Uotinen hehkuttaa.

Mainos
Oletko kuullut jo Valosta?

Valo on Suomen nopeimmin kasvava deittipalvelu, jossa etsitään kumppania aivan tosissaan.

Valo-sovellus yhdistää ihmiset, jotka etsivät kristilliset arvot jakavaa elämänkumppania. Valo on kristilliset arvot omaava, mutta ei uskontoihin sitoutunut deittipalvelu. Sovellus on suunniteltu siten, ettei kumppanin valinta olisi yhtä pinnallinen prosessi kuin tavallisissa deittisovelluksissa. 

Valo kannustaa ihmisiä selvittämään toisesta elämäntyylit, arvot ja odotukset tulevaisuudelta ennen suunnitelmia sitoutumisesta. Valo-sovellus erottuu käyttäjäkuntansa suhteen muista deittisovelluksista: Suomessa sovelluksen yli sadastatuhannesta käyttäjästä 94 prosenttia etsii pysyvää parisuhdetta.

Ehkä sinunkin on aika astua Valoon. Tutustu tästä Valoon!