Somen rinnakkaistodellisuus on vääristänyt monen nuoren, ja vanhemmankin, naisen maailmankuvan.

Mallit näyttävät aina hyviltä ja täydellisiltä. Oman itsen arvostus kokee monella kolauksen vertaillessa itseä mallikaunottariin. Syömishäiriöt lisääntyvät, moni nuori nainen kokee olonsa todella riittämättömäksi.

Nyt Courtney Stodden on astunut julkisuuteen ja esittelee kaksi kuvaa, joiden ottamisen välillä on vain 10 sekuntia. Näin hän kirjoittaa:

-Melkein 10 vuotta olen elänyt helvetissä. Siinä tunteessa, että minun täytyisi esitellä itsestäni julkisesti aina se paras versio itsestäni. Ei selluliittia, täydellinen takamus, täydellinen povi, täydellinen kaikki. Olen ollut mukana illuusiossa.

Nainen jatkaa:

-Näiden kuvien ottamisen välillä on 10 sekuntia. Vasemmalla olen irrottautuen siitä täydellisyyden harhasta ja illuusiosta, jota Instagram-mallit ja -vaikuttajat tunkevat alas kurkustani. Olen vihdoin herännyt todellisuuteen ja tajunnut tämän väärentämisen maailman. Tajuan kuinka paljon vahinkoa tämä kaikki aiheuttaa minulle.

-Tässä seison edessäsi puutteineni. Ja tiedätkö mitä. Minulla on ihan hemmetin kuningatarmainen olo. Rakastan itseäni enkä aio enää teeskennellä jotain mitä en ole. Jokaisella naisella on sellua ja puutteita. Ja arvaa mitä: se on silti hottia!