Tampereella tapahtui toissapäivänä huijaus, joita on tehtailtu aiemmin varsinkin ulkomailla kohdistuen seniorikansalaisiin. Poliisi varoittaa uudesta kikasta.

Nainen oli ollut maksamassa laskua pankkiautomaatilla. Hänen taakseen oli tullut ulkomaalainen mieshenkilö. Hän oli heittänyt lattialle muutamia vitosen seteleitä ja todennut että anteeksi rouva, teiltäkö nämä setelit putosivat.

Asiakkaan kumartuessa nostamaan pudonneeksi luulemiaan seteleitä, hänen pankkikorttinsa napattiin vaivihkaa automaatista ja laitettiin tilalle toinen pankkikortti.

Huijari sai siis haltuunsa naisen pankkikortin. Tätä aiemmin tekijä oli ehtinyt urkkia kortin tunnusluvun selän takaa kurkkimalla.

Naisen kortilla mentiin nostamaan tämän jälkeen rahaa.

Poliisi tutkii tekoa maksuvälinepetoksena ja näpistyksenä. Tekijöinä oli kaksi ulkomaalaista miestä, joita ei tavoitettu.

Tekotapa on hyvä tunnistaa ja myös sivullisten kannattaa kiinnittää huomiota, jos pankkiautomaatilla joku kurkistelee edellään asioivan tunnuslukua ja koittaa harhauttaa laittamalla rahaa maahan tämän jalkoihin. Tämän kaltaisesta toiminnasta tulee ilmoittaa hätänumeron kautta poliisille välittömästi.

Apteekkituotteet nopeasti ja luotettavasti suomalaisesta verkkokaupasta – tästä kauppaan.