Hannes Tuovinen valittiin tänään Vuoden Papaksi. Kyseessä on valtakunnallisen vanhusseurapalvelun Seurana Oy:n viidettä kertaa jakama tunnustus.

Ehdolle tunnustuksen saajaksi Hanneksen ilmoitti naapuri. Näin hän kuvasi:

”Hannes on veikeä sotaveteraani. Hän täyttää pian 100 vuotta ja on edelleen aktiivinen, sosiaalinen ja ajankohtaisista asioista kiinnostunut herrasmies. Hän olisi oivallinen esimerkki kaikille papoille ja mummuille positiivisuudesta ja eteenpäin katsomisesta. Hän olisi myös koko Suomelle oivallinen käyntikortti sotaveteraanien harventuvassa joukossa. Muistetaan Hannesta ja sotaveteraaneja nyt kun vielä voidaan.”

Ja Hannes toden totta on aktiivinen ja aikaansa seuraava. Hänellä on Facebookissa liki 5 000 kaveria ja hän kuuluu myös Facebook-ryhmiin.

Muutama kuukausi sitten hän esimerkiksi liittyi Facebook-ryhmään nimeltä Miestenhuone, ja liittymisestä tykkäsi lähes 4 000 ryhmän jäsentä.

Vuoden Pappa 2024 -tunnustuksen Hannes otti kiitollisena vastaan, vähän kuin syntymäpäivälahjana etukäteen. 

-Mukavalta se tuntuu olla näin ison alueen pappa, hän toteaa hymyssä suin.

Hanneksen kiitollisuus elämää kohtaan paistaa hänen olemuksestaan. Ajankohtaisista asioista kiinnostuneelle miehelle lukeminen on varsinainen ilo, mutta silmät eivät meinaa enää pientä tekstiä niin hyvin nähdä. 

Vihtiläinen sotaveteraani täyttää 100 vuotta 24. helmikuuta. Merkkipäivää vietetään asiaan kuuluvin menoin. Palkinnoksi Vuoden Papalle tuli diplomin lisäksi Seuranan kolmen kuukauden säännölliset vanhusseuratapaamiset.

Testaa itsesi ilman lääkärin lähetettä – Puhti (Mehiläinen) laboratoriotesteihin täältä!