Sauli on lähestynyt meitä vinkillään, jonka julkaisemme lyhentämättömänä alla. Se sopii varsinkin autoilijoille, mutta miksi ei muillekin, jotka haluavat kiinnittää huomiota sosiaalisen etäisyyden maksimaaliseen toteutumiseen.

.. .. .. ..

Kaupassa käydessäni pyrin minimoimaan sen ajan minkä siellä vietän. En kykene käyttämään kasvomaskia pitkään, ja jo senkin vuoksi hoidan kauppareissut nopeasti.

Marketeissa voi nopeuttaa huomattavasti asiointiaan – joskin ylimääräistä vaivaa se vaatii – toimimalla siten kuin toimin.

Kun olen lyönyt tavarat liukuhihnalle ja kassahenkilö alkaa niitä rummuttaa, en suinkaan ryhdy pakkaamaan niitä logistisesti kasseihin. Se veisi aikaa. Ladon tavarat takaisin  kärryyn toisessa päässä hihnaa, ja olen heti valmis maksamaan ostokseni ja luikkimaan kaupasta ulos, raittiiseen ilmaan, jossa voin myös hengitysmaskin poistaa.

Vasta autolle tultuani kaikessa rauhassa pakkaan tavarat kärrystä kasseihin. Olen kuullut tästä kiitosta monilta kassahenkilöiltä. Se paitsi on turvallisuusteko myös sujuvoittaa jonoa. Kunpa kaikki tekisivät niin.

Ja onnistuu tämä myös henkilöiltä, joilla ei ole autoa, jos sikseen tulee. Kärry vaan pihalle ja isket ostoksesi siellä kasseihin. Joskin isompia määriä ostavilla usein onkin auto tai ainakin kyyti odottamassa.

Terveisin Sauli