Täysin uudenlaiset hoitosukat markkinoille turvotuksen estämiseen

0

Markkinoille on tullut uudenlainen turvotuksen hallintaan ja haavanhoitoon tarkoitettu sidossukka.

Sidossukka kiinnitetään tarroin ja oikea kompressio varmistetaan mittakiekon avulla.

Circaid-merkillä myyntiin tullut sidossukka on aivan uudenlainen tuote turvotuksen hoitoon. Sidossukka on suunniteltu käytettäväksi lääkinnällisen hoitosukan tapaan. Sidossukan ero ja samalla etu perinteiseen hoitosukkaan verrattaessa on sen tarrakiinnitys. Sidossukkaa puettaessa sukan tarrat avataan ja sukka asetetaan jalkaan. Tämän jälkeen tarrat kiinnitetään sukkaan kuuluvan mittakiekon avulla sopivan tiukalle. Tarrojen oikea kiinnityskohta määrittyy halutun kompressioasteen mukaan.

Uuden sidossukan edut tulevat esiin tilanteissa, joissa lääkinnällisen hoitosukan käyttö on hankalaa tai mahdotonta. Sidossukan tarrakiinnitys mahdollistaa vaivattomasti sukan pukemisen ja riisumisen haavanhoidon yhteydessä.

Lisäksi sidossukka tarjoaa ratkaisun silloin, kun hoidettavan henkilön turvotuksen määrä jalassa vaihtelee. Tarrakiinnityksen ansiosta jalan jokaiseen kohtaan saadaan asettua oikea kompressio. Mittakiekko auttaa hoitohenkilökuntaa ja kiekon ansiosta sukka soveltuu myös hoidettavan henkilön itsensä pukemaksi.

Ethän maksa liikaa? Sama tuote aina halvimpaan hintaan – klikkaa Hintaopas.fi

Jaa

Kommentoi