Ammuskelussa loukkaantunut poliisi Heidi Foxell sai järkyttäviä uutisia: ”En tiedä enää mitä ajatella”

4

Vuonna 2012 tapahtuneessa Hyvinkään ammuskelussa vakavasti haavoittunut poliisi Heidi Foxell on läpikäynyt yli 50 kirurgista toimenpidettä ja leikkausta, hoitovirheen vuoksi hän joutui pyörätuoliin ja kolme vuotta sitten iski leukemia. Eiköhän siinä olisi jo nuorelle naiselle tarpeeksi kantamista.

Nyt Heidi Foxell on saanut kuulla surullisia uutisia. Ne tulivat vasten kasvoja tänään.

-Kävin tossa Naistenklinikalla kontrollissa, mulla on munasarjoissa syöpä, Foxell kertoo julkisuuteen.

Normaalisti kasvain leikattaisiin, mutta Foxellin tapauksessa se on liian vaikeaa, eikä operaatiota tehdä, ellei se ole täysin välttämätöntä.

Vaikka Foxell puhuu syövästä, hän tarkoittanee tiettävästi perinteisempää munasarjakasvainta, koska se on todettu tutkimuksissa toistaiseksi hyvälaatuiseksi. Pahalaatuisia munasarjakasvaimia eli syöpiä on vain 15 prosenttia kaikista kasvaimista.

Kaikkien vaikeuksien ja terveysongelmien jälkeen nainen on kuitenkin varsin murtunut.

-Mä en oikeasti enää tiedä mitä helvettiä täs pitäs ajatella, hän toteaa.

Foxellista julkaistiin hiljattain kirja Luodinkestävä – Heidi Foxellin tarina (Docendo), jossa hän kertoi koko elämäntarinansa. Hänen kirurginsa on pitänyt Foxellin leikkausmäärää maailmanennätyksenä. Vuonna 2016 Foxelilla todettiin leukemia eli verisyöpä, joka on pysynyt kurissa.

Vuonna 2015 Foxellille tehtiin leikkaus, jonka yhteydessä anestesialääkäri teki hoitovirheen. Anestesialääkäri ei ollut tutustunut tapaukseen riittävän hyvin, minkä vuoksi hän ei antanut Foxellille tarpeeksi nukutusainetta. Kun Foxellin suuhun työnnettiin kameraa, hän oksensi. Oksennus päätyi keuhkoihin ja aiheutti happivajeen, mistä seurasi selkäydinvamma. Hoitovirheen vuoksi Foxell joutuu käyttämään pyörätuolia.

Älä maksaa liikaa. Maksa aina vain vähän. Miten se on mahdollista. Katso Hintaopas heti!

Jaa

4 kommenttia

  1. Noita kystiahan on melkein jokaisella munasarjoissa ja ne tulevat ja menevät itsekseen. Ei mitään tekemistä syövän kanssa. Onneksi! Eikä kystia koskaan leikata jos ne eivät satu esim. painamaan virtsarakkoa pahasti.

  2. Heikki Kunttu on

    On ollut kestämistä! Itselleni tehtiin Lappeenrannan Eksotessa ”kolme hoitovirhettä” jotka olivat pikkujuttu seitsemän kuukauden pyörätuolissa istumisten jälkeen. Valtiokin korvasi ruhtinaalliset 15 000 € kulujeni ollessa mitättömät 14 000€ kyllä Hölmölä on hieno maa asua!

  3. Mummo 57 on

    Mulla oli munasarjoissa hyvänlaatuinen fibrooma. Leikattiin pois..koska se olisi saattanut nuuttua pahanlaatuiseksi aikaa myöden. Koko arsenaali poistettiin samantien..tervetuloa vaihdevuodet. No tästä on jo yli 10 vuotta aikaa..joten vaihdevuodet ovat muuttuneet jo viihdevuosiksi. Voimia Heidille..koita pysyä positiivisena vaikka vaikealta tuntuisikin.

  4. Heidistä olisi tullut hyvä poliisi jos ei olisi tapahtunut tätä julmaa väkivaltaa. Toivon Heidille hyviä kivuttomia päiviä lisää.

Kommentoi