NUORUUS
28.08.2020


Seuraava tarina on poimittu sosiaalisen median keskustelusta kirjoittajan luvalla:

Olen 18-vuotias tyttö ja varoitan kaikkia sellaisesta, että ei kannata antaa kenenkään ottaa itsestään valokuvia vähissä vaatteissa tai jopa alasti.

Ystävälleni kävi niin. Hän seurusteli poikaystävänsä kanssa puoli vuotta, ja kun hän halusi erota, poikaystävä kiristi tätä tyttöä jäämään luokseen kuvilla jotka hän oli ottanut tästä tytöstä. Tyttö ei halunnut jatkaa. Niinpä tämä poika julkaisi niitä kuvia ja ne päätyivät jopa seksisivustolle asti. Tyttö joutui pyytämään niiden poistamista. Onneksi se onnistui. Aina ei varmasti onnistu.

Tyttökaverini masentui. Hän mietti että olisi pitänyt tehdä rikosilmoitus tästä pojasta, mutta hän asuu ulkomailla niin että sekään ei oikein kannata. Todella varokaa.

Ei kannata rakkauden huumassa tehdä mitään sellaista mitä voi joutua katumaan. Haluan kertoa tämän varoituksen sanana, koska olen joutunut läheltä näkemään millaista tämä aiheuttaa ystävälleni. Onneksi on niin, ettei hänen todellinen ystäväpiirinsä ehtinyt näitä kuvia nähdä. Toivotaan ainakin niin.

Toimitus on korjannut kirjoituksen kieliasua.

Nolottaako kondomien ostaminen