Kiitollisuus on niitä ihmiselämän tunteita, joilla pääsee pitkälle. Jos ihminen osaa olla kiitollinen, hänen on helpompi suhtautua myös elämässä vastaan tuleviin haasteisiin ja vastonkäymisiin valoisammin.

Aina on asioita, jotka voisivat olla huonommin. Aina on asioita, joista on syytä tuntea onnea ja kiitollisuutta.

Kiitollisuus on asia, josta kumpuaa paljon hyvää ja kaunista ja hedelmällistä. Life coach Timo Palonen listasi 10 asiaa, joista kannattaa juuri tänään olla kiitollinen. Jos löydät parikin kiitollisuuden aihetta niistä, ole onnellinen:

Jos sinulla on hyvä terveys, se on aina suuri syy kiitollisuuteen. Se mahdollistaa kaiken muun elämässä.

Perhe, ystävät, kumppani tai muut läheiset ihmiset, jotka välittävät sinusta ja tukevat sinua elämäsi eri vaiheissa, ovat valtaisa kiitollisuuden aihe.

Oletko kokenut jotain uutta tai mielenkiintoista tänään? Se voi olla pienikin asia, kuten uuden taidon oppiminen tai uuden paikan löytäminen. Siitäkin kannattaa olla kiitollinen.

Kaikki testit ja labrat ilman lääkärin lähetettä – Puhti-palveluun tästä!

Luonto ja vuodenajat – ne tarjoavat meille alati kauniita hetkiä ja monia mahdollisuuksia rentoutua ja nauttia elämästä.

Mahdollisuus saada ravitsevaa ruokaa ja puhdasta vettä päivittäin on valtava etuoikeus.

Jos sinulla on turvallinen paikka, jossa asua, se on suuri syy kiitollisuuteen.

Olipa kyse sitten koulutuksesta, työkokemuksista tai henkilökohtaisesta kasvusta, oppiminen ja kehittyminen ovat arvokkaita asioita.

Harrasteet ja intohimosi kohteet antavat iloa ja tarkoitusta elämään.

Ehkä tapasit jonkun mukavan ihmisen tänään tai koit hyviä hetkiä yhdessä muiden kanssa. Positiiviset kohtaamiset ovat elämäni ilo, onni ja suola.

Oli se sitten pieni tai suuri ele, mahdollisuus tehdä jotain hyvää tai auttaa muita, voi myös olla suuri syy kiitollisuuteen.

Kaikki testit ja labrat ilman lääkärin lähetettä – Puhti-palveluun tästä!