Laulaja Ilkka Lipsanen, tuttavallisemmin Danny, on kertonut Apu-lehdessä rehellisesti vanhenemisestaan ja suhteestaan siihen.

Dannyn mielestä on syytä arvostaa terveyttään, kuunnella lääkäreitä ja ottaa lääkkeensä, mutta turhaan itsetarkkailuun ei ole syytä:

-Miksi minun pitäisi loppuun kuluneena, kohta hautaan siirtyvänä miehenä seurata omaa pulssiani: vieläkö mä elän? En halua sitä, vaan olla mukana niin kauan kuin saan, mies lausuu Avussa, ja puhuu ilon merkityksestä, ja kiitollisuuden:

-Haluan iloita siitä, että taas tuli yksi päivä lisää! Havahdun aika ajoin toteamaan: Jukra, kun mä olen terve. Jukra, kun on hyvä olo, jukra, kun asiat ovat hyvin. Voin mennä ja tehdä, kaikki on hyvin. Okei, Danny, 78, no, entä sitten?

Danny on seurannut aikaansa eikä ole pysähtynyt. Siinä yksi syy siihen että hän on hengissä vieläkin.

– Myönteinen asenne, kiinnostus ajan ilmiöihin ja uutisiin ovat syitä elämän jatkumiseen. Kuolema on liittynyt vahvasti kevyen musiikin puoleen aina Elviksestä lähtien. Monet kuolee helvetin nuorina ja ihan turhaan, tyhmyyttäänkin. Riittämättömyyden tunteeseen tai sairauteen.

Dannyyn on yhdistetty aina kauniita naisia. Nytkin lehdet ovat kirjoittaneet hänen 19-vuotiaasta Helmi-avustajastaan. Danny on kertonut että kyse on työsuhteesta, ja että hän auttaa nuorta naista eteenpäin urallaan. Avussa Danny ei kuitenkaan kaihda puhua myöskään vanhenevan ihmisen seksielämästä.

-Seksuaalinen aktiviteettini toimii toistaiseksi. Niin kauan kuin näin on, maailma on minulle avoin. On paljon asioita, jotka voivat sammuttaa miehisyyden, se on ominaisuus, jota seuraan tarkasti. Se loppunee aikanaan, mutta siihen asti on syytä kiittää, että saan olla vielä elämässä mukana kaikkine voimineni. Ja toivoa ja rukoilla, että jos saa rakkauden, saisi myös viisauden sen ylläpitämiseen, Danny puhelee Avussa.