Ex-uutisankkuri Pirkko Arstila teki muutama päivä sitten selväksi sosiaalisen median seuraajilleen, ettei hän hyväksy Helsingin Kannelmäkeen avattua nukkeilotaloa. Kyseessä on siis paikka, jossa harjoitetaan lemmenleikkejä maksusta nukkien kanssa.

Nuket ovat tuhansia euroja maksavia ja aidonnäköisiä seksinukkeja. Prostituutiosta ei ole kysymys, koska ne eivät ole ihmisiä.

Arstila näki asian niin, että sivistysvaltiossa nukkebordelleja ei pitäisi sallia. Hän totesi, että nuket voivat olla lapsen näköisiä ja kaiken kaikkiaan elottomien esideiden huono ja raju kohtelu voi projisoitua myös kanssakäymiseen ihmisten kanssa – siihen miten miehet kohtelevat naisia.

Nukkeilotalon kasvona toimiva Antti Kurhinen totesi, etteivät he hyväksy lapsinukkeja, ja kaiken kaikkiaan kyse on masturbaatioon verrattavissa olevasta asiasta. Kaikilla miehillä ei kuulemma ole mahdollisuutta ihmiskontakteihin.

Pirkko Arstilan arvelut osoittautuivat jo ensimetreillä oikeiksi. Nukkepaikan suosituin ja liki viisi tuhatta euroa maksava nukke on joutunut vain muutaman päivän jälkeen ”eläkkeelle”, koska asiakkaat raatelivat ja repivät sen huonoon kuntoon.

Nyt se on täällä – uusi, pikkutuhma ”Facebook”, klikkaa sisään