Kari kokeili pätkäpaastoa – tämä positiivinen ilmiö tuli sivuvaikutuksena

0

Kari kertoo Terveyden Asialla -hyvinvointisivustolle innostuneensa niin kutsutusta vuoropaastosta muutamia kuukausia sitten.

Painoa on tippunut sillä jo yli kymmenen kiloa, olo on virkeä, ja Kari suosittelee vuoropaastoa kaiken kaikkiaan loistavana juttuna:

-Minulle tämä ainakin sopii. Aina sitä päivän paastoaa, kun tietää että seuraavana päivänä voi syödä normaalisti, hän toteaa.

Vuoropaaston tai pätkäpaaston ideana on syödä minimaalisesti (noin 600 kalorin verran) joka toinen päivä. Joka toinen päivä syödään normaalisti. Paastoa voi myös varioida tyyliin 5:2, jolloin syödään viisi päivää viikossa normaalisti ja pidättäydytään paastolla kahtena päivänä.

Kari on huomannut varsin erikoisen ”lieveilmiön” pätkäpaastonsa aikana. Hän ei löydä mitään muuta syytä oireittensa katoamiselle kuin vuoropaaston aloittamisen.

-Minulla olleet turvotukset, joita olen pitänyt ärtyneen suolen juttuina, loistavat poissaolollaan. Ennen turposin vähintään kerran viikossa, mutta nyt jostain syystä en enää lainkaan. Ilmeisesti kohdallani vuoropaasto on jotenkin muuttanut elimistöäni, en löydä muuta selitystä, mies kertoo.

Joko kävit Hyvinvoinnin verkkokaupassa – luotettava suomalainen perheyhtiö. Kurkista tarjoukset täältä!

Jaa

Kommentoi