Sallalla on erikoisempi ongelma miesten kanssa: Mistä löytäisin…

11

24-vuotias Salla tietää, että hänen ulostulonsa voi herättää närkästystä ja ihmetystäkin, mutta toisaalta hän toivoo herättelevänsä keskustelua siitä, missä määrin on hyvä koristaa itseään tatuoinnein.

Salla nimittäin inhoaa tatuointeja.

-Katson ensimmäisenä miehessä, onko hänellä tatuointeja. Jos on, niin se on moro. En voi sietää niitä. Nykypäivänä jokaisella on tatuointi. Siitä on tullut uusi normaali. Minusta näin nopea tatskojen yleistyminen kertoo ihmisten huonosta arvostelukyvystä. Muodin mukaan on menty ottamaan ikuinen leima itseen. Moniko olisi ottanut, jos olisi miettinyt vielä vuoden, pari, Salla toteaa.

Hän tietää, että hänen kantaansa monet ihmettelevät ja pitävät hassunakin, mutta hän rinnastaa asian samanlaisiin ominaisuuksiin kuin vaikkapa ihmisen pituus.

-Moni nainen ei halua itseää lyhempää miestä. Ei sitäkään katsota kieroon. Minä en halua tatskattua miestä, piste.

Sallan mielestä tatuoinnit ovat lähtökohtaisesti rumia. Iho on kaunis sellaisenaan, ilman koristusta. Sitä hän ei jaksa ymmärtää alkuunkaan, että jotkut haluavat koristaa itsensä päästä varpaisiin.

-Olen nähnyt joskus ihmisiä, joilla on kasvoissakin tatuointeja. Tulen pahoinvoivaksi niistä.

Mistä Sallan tatskakammo sitten johtuu?

-Ei se ole kammoa, en vain pidä niistä. Taidan olla vanhanaikainen. Ei moni viisi-kuusikymppinenkään pidä tatuointeja erityisen upeina asioina. Ehkä tämä on sukupolvikysymys. Itse olen parikymppinen, ja varmaan syntynyt väärälle vuosikymmenelle.

Salla toteaa, että varsinkin naisten suuret tatuoinnit ovat puistattavia.

-Varmasti mummot tykkäävät, kun hoitaja, joka näyttää entiseltä linnakundilta, tulee jakamaan ruokaa.

Voisiko Salla hyväksyä minkäänlaista tatuointia. Pitkän pohdinnan jälkeen hän toteaa:

-No ehkä jokin pieni perhonen tai joku ”ornamenttioksa” jossain lapaluiden välissä voisi menetellä, mutta puhunkin nyt tästä ilmiöstä, jossa tatuoinnin nälkä kasvaa vain syödessä.

Salla kertoo olevansa sinkku.

-Se tässä ongelmana onkin, ettei löydy sellaisia kundeja, joilla ei jotain tatskaa olisi, hän heläyttää.

Kuvituskuva

Jaa

11 kommenttia

 1. Miehekäs epälesbo on

  Tatuoinnit tekevät miehestä koviksen näköisen, jonka johdosta mies saa enemmän x. Tästä syystä miehet ottaa tatuointeja.

  Naisten tatskoille sen sijaan ei ole oikein mitään perustetta. Ei ne kenestäkään naisesta tee haluttavampaa, päinvastoin. Lesboista en kyllä tiedä. Jos vetää miehekkään lesbon roolia, niin ehkä sitten. Sylkee ja kiroilee lisäksi.

  • Järki päähän on

   Alkuperäiskansoissa ihon tatuoiminen on ollut kukttuuriin kuuluva juttu. Itse en pidä miestä koviksena, jos tatska löytyy eikä mies saa ainakaan multa mitään, jos ei ole myös korvien väli kunnossa. Älytöntä yleistämistä ja stereotypioimista. Antaa ihmisten tatuoida ja lakataan tekemästä siitä tatuoimaton/tatuoitu-asetelmasta niin poikkeavaa. Myös naisella sirot tatuoinnit hyvällä maulla ovat kauniita. En itsekään ole runsaiden tatuointien ystävä, muttei tulisi mieleenkään tuomita tai arvostella ketään sen perusteella.

 2. Kristian on

  Täällä olisi tatuoimaton herrasmies jolla ei ole yhtään leimaa ihossa eikä tule sen verran olen kanssa vanhanaikainen, että en ymmärrä niitä.
  Minulle myös sellainen kumppani jota ei tarvitse paikka tai ylimaalata.
  Vaikuttaa tosiaan linnakundilta ja joka pojan patjalta jos nainen on leimattu.

 3. Minut pelasti tatuoinneilta aikoinaan, oli sitä tribaali- ja kiinalaishoroskooppimerkki-aikaa, vain opiskelijan rahapula. Hymyilyttää, että jopas sattui sen aikainen köyhyys oikeaan kohtaan elämää. Nykyään keski-ikäinen ja edelleen ilman mustetta. Mutta eihän tatuointi mikään uusi villitys ole. Ainakin 20 vuotta niitä on tyrkytetty.

 4. Ei-tatuointia tavis on

  En koskaan ottanut tatuointia, sillä voi olla haittavaikutuksia tietyillä asia-alueilla kuten verenluovutuksessa, allergia-mahdollisuus ja mahd. poisto vaikeaa. On ollut tilaisuuksia monen otteeseen harkita tatskaa, vaikka olenkin jo miltei 50-vuotias. joten tsemppiä vaan ja terveisiä Tampereelta

 5. Lohikäärme on

  Täytyy sanoo sen verran tähän asiaan, että minulla on tatuointi johon liittyy sellainen tarina. Olin jo parisen vuotta harkkinut tatuointia, mutta sen tartti olla sellainen joka kohdalle osuessa on just se kuva ja kuvaan tarvittiin päivä Tukholmassa matka jossa vanhassa kaupungissa sitten T-paidasta pongasin kuvan ja siitäkin kesti vielä noin kolme vuotta että otin sen kuvan joten välttämättä ei aina tehdä harkitsettomasti niitä kuvia ja sekin vielä et mun äiti on kans äärimmäisen anti-tatuointi ihminen niin jopa hänkin sanoi että ei pahan näköinen kuva, jotta näillä notuleilla etiäpäi.

 6. Oma asia on

  Kylläpä on pinnallinen x, ei voi muuta sanoa. Enpä usko, että tuollainen prinsessa muutenkaan miestä itselleen löytää, jos tämä on edes todellinen juttu, eikä ”toimittajan” mielikuvituksen tuotetta. Ei ole tatskoja itsellä, mutta en minä nyt ihmisiä luokittele sen perusteella, onko vai eikö.

  • toimitus on

   Hei, siivosimme hieman epäasiallista julkaisuasi. Mitä tulee jutun todellisuuteen, niin emme julkaise sepitettyjä tarinoita, ja ”toimittajatkin” ovat meillä ihan oikeita, pitkän linjan ansioituneita toimittajia – myös ammattiterveystoimittajia. Hyvää jatkoa sinne ja mukavia lukuhetkiä!

   • Oma asia on

    Ahaa, käytin siis sanaa ”akka”, ja se on pitkän linjan toimittajien mielestä epäasiaillista? Epäasiallisempaa tekstiä tämä Salla haastattelussaan suoltaa, kun sanoo tatuoitujen näyttävän linnakundeilta, aiheuttavan hänelle pahoinvointia ja vaikka mitä muuta. En viitsi edes uudellen lukea.

    Toimittajalle tiedoksi, akka, ämmä ja muija ovat murresanoja, jota meillepäin naisista käytetään, ihan itsestänikin käytän näitä sanoja, olematta epäasiallinen.

 7. Ihminen jolla ei ole yhtään tatuointia, kertoo minulle itsevarmuudesta. Olen Sallan kanssa samaa mieltä. Tatuoinnit on vaan rumia.

Kommentoi