Laulaja Dannylla on ikää kunnioitettavat 81 vuotta, mutta still going strong. Toissa vuonna hän kiersi Suomen viimeistä kertaa, kun kyseessä oli Danny 80 vuotta – Kunniakierroksella -niminen konserttikiertue.

Se ei kuitenkaan – sittenkään – jäänyt viimeiseksi. Syksyllä mies tekee kiertueen Retrojengi-nimisen kokoonpanon kanssa. Siihen kuuluvat Dannyn lisäksi Eki Liikanen ja Frederik.

Vaivoja kuitenkin on alkanut ilmestyä elon murheiksi. Monet lukivat lehdistä Dannyn joutuneen hiljattaisella Thaimaan-reissullaan pyörätuolin varaan. Lentokentällä oli helpompi liikkua sen avulla, kun polvi vaivasi.

Se on vaivannut jo pitempään.

-Polveni on hyvin kivulias, Danny toteaa Iltalehdelle antamassaan haastattelussa.

Luotettava suomalainen Matkapojat – katso uudet tarjoukset täältä!

Lehden mukaan laulaja valmistautuu paraikaa suureen polvioperaatioon. Se ei ole läpihuutojuttu 81-vuotiaalle. Dannykin tiedostaa sen. Hän sanoo varautuneensa jopa pahimpaan.

Leikkauksessa on kyse peräti kolmannesta operaatiosta samaan polveen; kaksi aiempaa ovat epäonnistuneet sikäli, etteivät ne tuoneet helpotusta asiaan.

– Lähden sillä ajatuksella, että olen kaksi kertaa yrittänyt, niin kolmas kerta toden sanoo, Danny kommentoi Iltalehdelle.

Luotettava suomalainen Matkapojat – katso uudet tarjoukset täältä!