Fitness-valmentajana ja somepersoonana tunnettu Ilona Siekkinen on kertonut haastavasta raskausajastaan julkisuudessa.

Raskaus on kärsinyt komplikaatioista ja Siekkinen menetti lapsivetensä raskausviikolla 20. Tuolloin tuli mietittäväksi se vauhditetaanko keskenmenoa vai jatketaanko riskialtista raskautta. Lapsivesi on uusiutuva aine, mutta sitä tihkui koko ajan pois.

Pariskunta oli rankan päätöksen äärellä, mutta päätöstä ei tarvinnut lopulta tehdä.

-Iisakki oli kuollut kohtuun jo viime viikonlopun aikana, mahdollisesti jopa useita päiviä aiemmin, Siekkinen kertoo Instagramissa.

-Jumala armahti meitä ja otti pienen rakkaan siipiensä suojaan ilman, että meidän tarvitsi tehdä päätöstä, meillä ei olisi ollut viisautta siihen. Näin oli kuitenkin tarkoitettu, hänellä ei valitettavasti olisi ollut mahdollisuuksia kohdun ulkopuolella, hän jatkaa.

Pariskunta vieraili vielä maanantaina yksityisellä lääkärillä konsultaatiokäynnillä. Vastaus oli tuolloin jo lohduton:

– Tuolla käynnillä perinatologi kuitenkin totesi jo heti alkuun ettei vauvan sydän enää lyö. (…) Onneksi kuitenkin vielä viikko sitten keskiviikkona kuunneltiin sinun sydänääniä ja torstain ultrassa nähtiin sinut elossa. Tuolloin emme tienneet, että ne olivat viimeisiä kertoja. Kunpa olisin tiennyt, niin olisin kuunnellut sinun sydäntäsi paljon pidempään, Siekkinen suree.

– Voi kunpa äitinä voisin antaa sinulle vielä kerran pusun otsalle tai koskettaa sinun pieniä varpaitasi. On sydäntä särkevää etten pääse ikinä enää tekemään niin. Viimeinen pusu sinun pehmeälle ihollesi oli kauneinta mitä olen koskaan saanut kokea. Äitillä ja isillä on niin kamalan kova ikävä sinua. Meillä on vaikea ymmärtää miksi sinun käyntisi jäi niin lyhyeksi.

– Nyt sinulla on Iisakki kaikki hyvin. Olet äidin ja isin rakas esikoinen. Joskus vielä tapaamme ja olemme yhdessä, meidän pieni perhe. Kiitos, että kävit vaikuttamassa meidän kaikkien elämään niin uskomattoman kauniilla tavalla.

Iisakki syntyi eilen kuolleena kello 8.05.

-Kaunis pieni poikamme, Iisakki, syntyi eilen aamulla klo 8.05 ja jätti meidän sydämiimme ikuisen kaipauksen. Suru on sanoinkuvailematon ja sydän tuhannen palasina.