Ulkomailla tapahtuva kauneuskirurginen hoito on ollut suosiossa viime vuosina suomalaistenkin kohdalla.

Nyt HUS:in plastiikkakirurgi varoittelee aiheesta Ilta-Sanomissa. Hän kertoo, että varsinkin Turkissa on tehty niin huonoa jälkeä, että lukuisat potilaat ovat päätyneet tulehduksien ja korjaustarpeiden vuoksi HUSiin hoitoon.

Plastiikkakirurgian ylilääkäri ja linjajohtaja Patrik Lassus sanoo lehdessä, että Turkissa on paikkoja, joissa leikkauksia tehdään tavalla, joka ei kestä päivänvaloa. 

Erilaisten infektioiden vuoksi esimerkiksi rintaimplantteja on jouduttu poistamaan Suomessa.

-Rintaimplantteja on tullut näkyville ihon läpi, ja esimerkiksi täyteaineita on mädäntynyt ulos kasvoista. Täyteaineiden täytyy olla silloin jotain ihan muuta kuin mitä Suomessa käytetään, Lassus kertoo IS:ssä.

Tapaukset ovat lisääntyneet niin merkittävästi, että on täytynyt tehdä uusi linjaus. Sen mukaan vain akuutti hoito suoritetaan.

– Hoidamme potilaan siihen asti, ettei hän ole enää sairas ja kykenee toimimaan. Huonoja leikkaustuloksia ei korjata, vaan se täytyy tehdä omalla rahalla, Lassus toteaa.

Finlaysonilla jopa 50% ale! Ja kun laitat mukaan koodin SUMMERDEALS15 saat vielä 15% lisäalen jo alennetuistakin hinnoista – tästä linkistä kesän tekstiilikaupoille