Kaupallinen yhteistyö: Oy Diabet Ab /Diabeteskauppa.fi
Tyypin 2 eli aikuistyypin diabeetikoita on Suomessa jo 350 000. Arviolta 100 000 sairastaa diabetesta tietämättään.

Kaiken lisäksi on tuhansittain ihmisiä, jotka ovat rajamailla, eli esidiabetesvaiheessa.

Olipa sinulla diagnosoitu diabetes tai epäilet sitä itselläsi, avun tuo Diabeteskauppa.fi.

Se on edullinen, luotettava ja suomalainen terveyden tavaratalo verkossa.

Nettikauppa, jossa todella tunnetaan myytävät laitteet!

Mikä tekee Diabeteskaupasta sitten täysin erilaisen muihin terveysnettikauppoihin nähden?

Diabeteskaupassa asiakaspalvelu on kuningasasia. Siihen panostetaan monia perinteisiä nettikauppoja laaja-alaisemmin.

Kauppaan voi halutessaan nimittäin myös soittaa, jos ei halua käyttää verkkokauppaa. Puhelinpalvelulla tuotteet saadaan lähtemään yhtä nopeasti asiakkaalle.

-Pyrimme asiakaslähtöiseen palveluun, jossa oikeasti kuunnellaan asiakkaan toiveita ja pyritään löytämään toimivin ja myös taloudellisesti järkevin ratkaisu asiakkaan tuotetarpeisiin. Meillä on paljon asiantuntemusta eri laitteista, jolloin voimme löytää asiakkaalle juuri sen sopivimman, kertoo kaupan omistaja Tom Vorselman ja viitoittaa:

Verensokerimittareita on lukuisia erilaisia, ja asiakkaan käyttötarve ratkaisee mittarin valinnassa. Jos sitä tarvitsee käyttää harvemmin, neuvomme valitsemaan sellaisen, joka käyttää liuskoja, joita myydään pienemmissä pakkauksissa. Näin liuskat eivät vanhene niin helposti. Joillekin asiakkaille taas tärkeää on liuskojen suuri koko, joka tuo heille käyttömukavuutta, Vorselman antaa vain pari esimerkkiä.

Verenpainemittareissa kannattaa miettiä heti alkuun haluaako olkavarsi- vai rannetoimintaisen mittarin. Tärkeää olisi heti löytää mittari, jossa on sopivankokoinen mansetti. Otamme huomioon myös muita käyttötarpeita; käyttääkö mittaria useampi perheenjäsen, tarvitaanko vaikkapa mittari, josta tulokset siirtyvät älypuhelimeen ja niin edelleen, Vorselman taustoittaa.

Jos vähänkään aprikoi itselleen sopivaa laitetta, kannattaa kääntyä Diabeteskaupan puoleen. Siellä osataan kysyä sinulta juuri ne oikeat kysymykset, joilla löydät parhaat laitteet itsellesi ja perheellesi.

Syntyi omaan tarpeeseen

Diabeteskauppa syntyi, kun Tom Vorselman ei viitisentoista vuotta sitten itse löytänyt tarpeeksi helposti ja kätevästi oman diabeteksensa hoitoon liittyviä tuotteita.

Hän sairastaa ykköstyypin diabetesta ja on entinen aktiiviurheilija. Urheilijan oli entistäkin tärkeämpää seurata diabeteksensa tilaa, ja mittaliuskoja kului.

Kauppa on ollut menestystarina. Se valittiin myös paikkakuntansa Maskun Vuoden Yritykseksi pari vuotta sitten.

Kun diabetesta pitkään sairastanut yrittäjä ottaa haltuun aihealueeseen liittyvän terveyskaupan, onko siitä hyötyä asiakkaalle?

– Näen että kun henkilökunta tietää ja tuntee diabeteksen hoitoon tarvittavat tuotteet, se on omiaan vahvistamaan soljuvaa ja asiantuntevaa asiakaspalvelua, Tom vakuuttaa.

Nämä ovat kaupan suosikkituotteet

Diabeteskaupan tuotevalikoima on diabetesaihealueella on hyvin kattava. Jokainen tuote on valikoitu tarkkaan siten, että se palvelee diabeetikkoa täydellisesti.

Luonnollisesti Diabeteskaupasta saa myös muita hyvinvointituotteita. Diabeteskaupasta löytyvät verenpaineen hoitoon liittyvät tuotteet ja laitteet, lihashuolto- ja ensiaputuotteet sekä hygienia- että puhdistustuotteet.

Tom Vorselman kertoo, että kaupan suosituimmat tuotteet löytyvät diabetespuolella mittaliuskoista ja mittareista.

Verenpainepuolella olkavarsimittarit ovat erittäin kysyttyjä.

Kannattaa seurata kaupan ilmoittelua ja käydä Diabeteskauppa.fi-sivuilla. Tietyin väliajoin asiakkaille tarjotaan kampanjatarjouksia varsinkin mittarikokonaisuuksista, sukkanipuista ja muista terveystuotteista.

Vinkki: Diabeteskaupasta kannattaa vaikka tilata itselleen edullisesti verensokerimittari ja seurata verensokeriaan, jotta koholla oleva paastosokeri ei pääsisi edes kehittymään varsinaiseksi diabetekseksi. Oli asiakas sitten diabeetikko tai vasta seuraisi omaa tilannettaan, Diabeteskauppa on oiva valinta.

Tästä linkistä kauppaan.

Kauppa toimii myös kivijalkakauppana. Myymälä on auki arkipäivisin kello 9-18 osoitteessa 10B, 21230 LEMU (Masku).