Maailmalla leviävä häkellyttävä nuoren jyväskyläläisnaisen haastattelu luonnottoman vartalonmuodon tavoittelemisesta puhuttaa nyt myös Suomessa. Naisen vanhemmat avautuvat myös avoimesti asiasta todeten, että ovat vain sivustaseuraajia, mutta toivoisivat tyttärensä ymmärtävän kauneusleikkauksilla ”leikkimisen” vaarat.

21-vuotias Amanda Ahola haluaisi barbiemaisen ulkomuodon. Hän on pyrkinyt siihen usein kauneusleikkauksin. Rahaa niihin on sijoitettu kymmeniä tuhansia euroja. Amanda myöntää avoimesti, että hänellä on avokätinen tukija, joka on leikkauksia tarjonnut. Poikaystävä ei hyväksy tätä, mutta elää asian kanssa.

Viimeisin leikkaus, jossa Amandalle laitettiin 33GG-koon rinnat johti teho-osastolle, hän oli menehtyä leikkaukseen. Tämä sai hetkeksi Amandan ajattelemaan kauneusihanteestaan toisin, mutta nyt hän on jo pyörtänyt päätöksensä. Rinnat eivät hänen mielestään voi olla koskaan liian suuret, ulkonäön tavoittelu ja barbie-ihannointi jatkuvat.

Amandasta on tehnyt dokumentin Barcroft-TV. Siinä pääsevät ääneen myös hänen vanhempansa. Kansainvälisen tv:n haastattelussa vanhemmat kertovat pyytäneensä tytärtään keskustelemaan ammattiauttajan kanssa. He kuitenkin ymmärtävät, että asiat ovat tyttären omissa käsissä.

-Jo nelivuotiaana hän halusi korkokengät. Hän on aina ollut erilainen. En haluaisi että hän menisi äärimmäisyyksiin, mutta hän on kaikki tai ei mitään -ihminen, äiti toteaa.

Amanda on korjauttanut itsessään myös nenää ja laittanut huuliaan.

Seuraavaksi olisi suunnitelmissa peppuimplantit. Hän ei kuitenkaan enää halua sitä tehtävän yleisanestesiassa.

New 1200cc #silicone ????????

Henkilön Amanda Ahola (@amandatoyofficial) jakama julkaisu

ILMOITUS
Uutta! Mielipiteesi on tärkeä. Ryhdy vastaamaan yritysgallupeihin, kerro mielipiteesi ja tienaa palkintoja!