Kaupallinen yhteistyö / WebCube Oy, Vertaalainaa.fi
Monilla meistä on erinäisiä kulutus- ja joustoluottoja ja osamaksusopimuksia. Lainojen yhdistämisestä puhutaan paljonkin, mutta mitä konkreettista hyötyä siitä saa?

Varaa aikaa viisi minuuttia ja vakuutu siitä, että hyöty on todellinen. Mitä ilmeisemmin päädyt vertaalainaa.fi-sivustolle tekemään omat ratkaisusi.

Mutta aloitetaanpa.

Sen seitsemän syytä!

Miksi lainat kannattaa yhdistää? Tässä on sinulle 7 todellista syytä siihen:

-Säästät, koska maksat vain yhtä lainaa. Saatat säästää hyvinkin paljon, niin koroissa kuin varsinkin kuluissa.

-Kaikki on helpompaa, kun hoidat vain yhtä lainaa etkä joudu maksamaan useita – ajansäästö!

-Voit pyytää vertaalainaa.fi:n kautta uudet lainatarjoukset täysin maksuttomasti.

-Lainojen yhdistäminen on todella nopeaa ja helppoa, katso vaikka!

-Saat yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta, joista voit valita.

-Tavoitat palvelun kautta yhdellä kertaa noin 25 pankkia ja rahoitusyhtiötä.

-Kilpailuttamalla löydät markkinoiden edullisimmat yhdistelylainat. Vertaile ensin lainatarjouksia ja päätä vasta sitten otatko yhdistelylainan.


Miten käytännössä – no ei ole vaikeaa!

Lainojen yhdistäminen vertaalainaa.fi-palvelussa sujuu hyvin nopeasti. Laske ensin kaikkien lainojesi ja muiden laskujen kokonaissumma. Tämän jälkeen voitkin aloittaa lainahakemuksen tekemisen vertaalainaa.fi-palvelussa.

Valitse haluamasi lainasumma sekä takaisinmaksuaika. Nyt hakemuksesi välitetään 25 pankille ja rahoitusyhtiölle. Pääset katsomaan ja lukemaan sinulle annettuja lainatarjouksia Omien-sivujen kautta, joihin saat tunnukset hakemuksen tekemisen jälkeen.

Sitten vain valitset edullisimman tarjouksen ja yhdistät lainasi yhdeksi lainaksi.

Sinulla on myös täysi oikeus olla ottamatta lainaa, eikä se aiheuta sinulle mitään kustannuksia.

Karita yhdisti neljä lainaa

Karita, 24, oli ottanut pari pikalainaa, maksoi mielestään hinnakasta autolainaa ja lisäksi etelänmatkasta oli vielä kuoletusta jäljellä.

-Suoraan sanoen ärsytti joka kuukausi nakutella niitä summia maksuun – neljä eri maksua. Palkkapäiväni ja -tuloni vähän vaihtelevat enkä ole mikään kroisos. En siis voinut laittaa summia maksupalveluun varmistaakseni että tilillä on tarpeeksi rahaa, Karita kuvailee lähtötilannettaan.

Lainojen yhdistäminen vertaalainaa.fi-palvelussa sujui kätevästi ja nopeasti ja sivustolla oli myös paljon tärkeitä vinkkejä aiheesta. Olen todella tyytyväinen ja olen suositellut palvelua muillekin. Vahva suositus! Sitä paitsi laskin, että säästän vuodessa sievoisen summan jo pelkästään sillä, etten maksa neljästä lainasta tulleita, joka erään lisättäviä käsittelymaksuja. Ne olivat kymppejä kuussa.