Terveystalo kertoo maksavansa ”etulinjan henkilöstölleen” 500 euron ylimääräisen palkkion kiitoksena hyvästä työstä poikkeuksellisena koronavuotena.  

– Terveystalolaiset ovat tehneet maaliskuusta alkaen töitä koronan etulinjassa joka päivä – vastaanotoilla, sairaaloissa, laboratorioissa, flunssaklinikoilla, testauslinjoilla. Öin ja päivin, tarpeen vaatiessa tuulessa ja tuiskussa. Jokainen 5,9 miljoonasta asiakaskäynnistä Terveystalossa ovat omalta osaltaan tukeneet ihmisten terveyttä ja auttaneet yhteiskunnan pitämisessä toimintakykyisenä tänä poikkeuksellisena vuotena, toimitusjohtaja Ville Iho sanoo.  

– Meihin on voinut luottaa, olemme olleet tilanteen tasalla ja usein sen edellä. Olemme kasvattaneet asiakkaidemme luottamusta ja tehneet vaikeissa olosuhteissa hyvää tulosta. Tänä vuonna tuloksiin pääseminen on vaatinut poikkeuksellista sisua, ja jokainen joukkueemme jäsen ansaitsee erityisen ison kiitoksen. 

Ylimääräinen palkkio maksetaan noin 5 000 terveystalolaiselle. Kyseessä on sivukuluineen yhteensä kolmen miljoonan euron investointi.