Puoli seitsemän -ohjelman juontaja Ella Kanninen, 48, on avautunut elämästään Kauneus ja Terveys -lehdessä.

Hän kertoo kohdannensa ajatuksia elämän rajallisuudesta pari vuotta sitten. Kesä 2021 sai naisen pysähtymään.

Ella kertoo lehdessä istuneensa yhtäkkiä onkologin vastaanotolla lähete kourassaan. Oli tarkoitus kartoittaa sitä onko syöpä lähettänyt etäpesäkkeitä. Hänen kohdussaan epäiltiin pahanlaatuista kasvainta.

-Kärvistelin kuukausia epätietoisuudessa ja odotin tietoa siitä, onko minulla syöpä vai ei. Valmistauduin pahimpaan, Kanninen kertoo Kauneus ja Terveys -lehdessä.

Tämä opetti elämästä paljon.

-Silloin ymmärsin, ettei elämä olekaan jatkuvaa virrassa lillumista. Pohdin, mitä minusta jää jäljelle, jos elämäni päättyy pian.

Kanniselta poistettiin varotoimenpiteenä kohtu. Myöhemmin selvisi, että kyse oli ollut myoomista, ei syövästä. Helpotus oli valtava.

Hän sanoo tuntevansa aiempaa voimallisempaa kiitollisuutta kaikesta.

Tiesithän että voit ostaa laboratoriotestit ilman lääkärin lähetettä Puhti-verkkokaupasta edullisesti ja tulokset saat usein jo seuraavana päivänä – tästä kauppaan

-Minun polkuni on jo jollakin tavalla esitäytetty ja merkitty. Kuljen sitä reittiä, joka on minulle määrätty. Tunnen aiempaa voimakkaampaa kiitollisuutta kaikesta. Elämä on mahtavaa, vaikka välillä puolison kanssa riidellään ja lapset kiukuttelevat, hän toteaa Kauneus ja Terveys -lehdessä.