Kaupallinen yhteistyö: eLuotsi Finland Oy/Punttis.com
Niin aloittelija kuin pitemmälle kuntosaliharrastuksessa ehtinytkin kaipaa vinkkejä ja vaihtelua treeniohjelmaansa.

Se ei ole vain mielen piristystä ja virkistystä vaan ehdoton edellytys kehittymiselle – lihas kaipaa vaihtelevaa ja erilaista treeniä.

Palkkaisinko kalliin personal trainerin?

Luottaisinko Sali-Jormaan tai -Pirkkoon?

Kahlaisinko mielettömän määrän YouTube-videoita?

On parempikin ratkaisu!

Ja mikä parasta – se on ihan ilmainen!

Ohjeita, jotka toimivat!

Oletko kuullut Punttis.com-sivustosta? Nyt olet!

Se on oma personal trainerisi, ihan ilmaiseksi. Et toki saa siltä piiskausta huonoina treenipäivinä, mutta uusia ohjeita saat, pilvin pimein – ja kuten sanottua, ilmaiseksi!

Olitpa sitten aloittelija tai jo kokenut kehonrakentaja, Punttis.comin ohjeilla kehityt takuulla vielä paremmaksi.

Punttis.comissa ohjeet treeniliikkeiden tekemiseksi esitetään helpolla ja ymmärrettävällä tavalla. Ohjeilla opit treenaamaan punttisalilla oikein, turvallisesti ja tehokkaasti. Jokainen liike on ohjeistettu selkeästi ja lisäksi liikkeestä on video, josta näet vielä hyvin havainnollistettuna, miten liike tehdään oikein.

Voit selata treeniliikkeiden ohjeita lihasryhmittäin tai käytettävissä olevien treenivälineiden mukaan. Löydät myös saliohjelmia niin aloittelijoille kuin saliketuille.

Lue blogeja!

Punttis.comissa pääset tutustumaan myös aiheeseen vihkiytyneisiin bloggaajiin, jotka kertovat omasta treeniarjestaan, antavat vinkkejä ja ovat tehneet myös oman ohjelman sivustolle – juuri sinun noudatettavaksesi.

-Tavoitteemme on tukea aloittelevia punttisalilla kävijöitä harjoittelemaan oikein, tehokkaasti ja turvallisesti. Kokeneemmille kuntosalilla kävijöille haluamme tarjota uutta intoa salitreeneihin tarjoamalla uusia saliohjelmia – maksutta, toteaa sivuston päätoimittaja Vesa Nippala.

Täältä Punttis.comiin!

Punttis.com-sivustoa ylläpitää eLuotsi Finland Oy