30.10.2021 20-vuotias vieroituksessa oleva huumeiden entinen orja on kertonut tarinansa päihdevieroitusten tositarinoita kokoavassa Addicts Diaryssa. Hän on ollut kuivilla vasta vähän aikaa, mutta muutokset ovat hänen mielestään selkeästi jo nähtävissä.

Hän käytti metamfetamiinia, ja kertoo tutun tarinan: hän valehteli jatkuvasti ystävilleen ja perheelleen ja oli melkein jatkuvasti ottamassa yliannostusta.

-Kaikki olivat sitä mieltä että kuolen. Nyt olen niin onnekas, että olen löytänyt rohkeutta päästää kamasta irti. Olen vasta parikymppinen. Kun aloin käyttää kamaa, riuduin 70-kiloisesta 40-kiloiseksi lähes silmänräpäyksessä. Pistin koko ajan suurempia annoksia kuin kukaan ympärilläni. Olin nahkaa ja luuta, eikä kehoni kestänyt. Muutuin siniseksi ja menetin puolet hiuksistani.

Nainen kertoo menettäneensä myös kaikki läheisensä, mutta kaikesta huolimatta hän jatkoi käyttöä.

– Olen pikkuhiljaa rakentamassa takaisin sitä mitä minulla oli, ystävineen kaikkineen. Hiukseni kasvavat takaisin. Aloitan tällä viikolla työt ja asiat alkavat muuttua parempaan suuntaan. Opin koko ajan rakastamaan elämää uudelleen. Se on prosessi, mutta tiedän, että se on sen arvoista, hän kertoo AD:ssä.

Alla ennen-jälkeen -kuvat: