Kesä on tullut, ja monelle se on raskasta aikaa juuri siksi, ettei haluaisi viettää sitä yksin. Parinmuodostus on huipussaan, deittipalvelut kuhisevat ihmisiä, joku löytää onnen sieltä, joku luottaa tanssilavan ikiaikaiseen tunnelmaan.

Onko olemassa täsmävinkkejä siihen, miten saisi toisen sukupuolen kiinnostumaan itsestään. On. Life coachimme Timo Palonen laati ne hyvinvointisivustomme käyttöön – ja nimenomaan miehille suunnaten. Kas tässä.

  1. Älä ole suuna päänä ja kertoile vain itsestäsi. Kuuntele ja ole avoimesti kiinnostunut toisen tekemisistä.
  2. Ole siisti. Jos pukeudut puhtaisiin vaatteisiin ja saatat vielä ostaa pari uuttakin vaatetta kerran kesässä, niin varmasti sinut huomataan paremmin. Mies joka huolehtii ulkonäöstään, esimerkiksi ajaa partansa ja leikkauttaa hiuksensa, on aina kiinnostavampi kuin huolittelematon. Kysy rohkeasti vaikka pukeutumisneuvojalta vinkkejä.
  3. Älä kehu naisen ulkonäköä vuolaasti tai aloita juttelua sillä. Se voi olla vaivaannuttavaa. Ole kiinnostunut naisesta ihmisenä, älä kauneuskukkasena.
  4. Älä puhu sopimattomia, vaan ole tahdikas. Älä nauti liikaa alkoholia. Pyri sopimaan treffit vaikka seuraavalle viikolle, älä hätäile.
  5. Älä esitä mitään, ole oma itsesi. Jos olet hiljainen, niin voit sanoa että olen vähän tällainen ujo. Keksi silloin jotain aktiivista tekemistä – menkää vaikka yhdessä jonnekin, missä ei tarvitse koko ajan puhua.