Mitkä viisi asiaa ovat hallitsevalle tangokuningattarelle, Heta Haloselle, tärkeitä?


1. Kiitollisuus.

Koetan joka päivä muistaa olla kiitollinen hyvistä, vaikka ihan pienistäkin asioista elämässäni. Välillä huonoina hetkinä tämä voi olla vaikeaa, mutta sitäkin tärkeämpää.

2. Luonnossa liikkuminen.
Luonnosta saan mielenrauhaa, onnellisuutta ja voimaa. Luontosuhde on minulle todella tärkeä ja kehotan kaikkia vahvistamaan omaansa. Esimerkiksi metsä ottaa sinut vastaan juuri sellaisena kuin olet. Olen ymmärtänyt, että metsän hoitavasta vaikutuksesta on löydetty myös tieteellisiä todisteita esimerkiksi Japanissa.

3. Musiikki.
Musiikki on minulle yksi hyvinvoinnin kulmakivistä. Sen avulla saan päivään virtaa, voin purkaa tuntojani vaikka uuteen sävellykseen, ja laulamalla saan ilmaista itseäni ja käyttää luovuttani. Eikä tarvitse olla ammattilainen saadakseen näistä asioista iloa omaan arkeensa, suosittelen esimerkiksi pitkäaikaista rakasta harrastustani, kuorolaulua, kaikille. Siinä tulevat yhteisöllisyys ja musiikki samassa paketissa.

4. Tanssi.
Tanssi on ollut mukanani jo pitkän aikaa, mutta viime keväänä hurahdin nykytanssiin. Oli jännittävää hypätä omalle epämukavuusalueelle ja löytää uusia tapoja itseilmaisuun. Tykkään myös jorailla vaikka ihan vaan kotona itsekseni jotakin lempikappaletta, hyvä fiilis on taattu. Paritansseissa on myös aivan oma herkkyytensä.

5. Suojaa kuuloasi.
Ammattini puolesta kuulo ja sen suojaaminen on minulle todella tärkeää. Luultavasti liiallisen melurasituksen seurauksena minulla on tinnitus ja nykyään olenkin hyvin huolellinen kuulonsuojauksen kanssa ja kannan valettuja korvatulppia yleensä aina mukanani. Meluisaan ympäristöön, kuten yökerhoon tai rock-konserttiin voi ostaa edulliset korvatulpat esimerkiksi apteekista.

Iittassa aina edullista. Tästä ostoksille kauppaan!