Minun terveysvinkkini: Sampo Kaulanen

1

Suomen tunnetuin K-kauppias, someaktiivi Sampo Kaulanen Jounin Kaupasta Ylläkseltä antoi Terveyden Asialla -verkkomedialle viisi terveysvinkkiään parempaan elämään.

Miehen mielestä hänen vinkkinsä ovat enemmän ”hihhulikamaa”, mutta toimivat.

  1. Parisuhde. Jos sulla on parisuhe perseellään niin elämästä tulee todella raskasta! Hoida sitä kuin kukkaa joka tarvii vettä. Jos kuitenkin olet jo mennyt siihen pisteeseen, että mitään ei ole tehtävissä niin kannattaa miettiä onko uusi alku parempi ja terveellisempi kuin pysyä huonossa.
  2. Tee semmoista työtä ja projekteja mistä pidät. Jos oot nalkkiutunut duuniin joka on joka päivä ihan perseestä niin vaiha työtä. Ei ole järkeä kuluttaa valtaosaa hereilläoloajasta väärään hommaan. Voi tuntua hurjalta hypätä pois kyydistä mutta kannattaa kyllä.
  3. Hankkiudu eroon negatiivisista ihmisistä. Vaikka ne olisivatkin kavereitasi. On kauheen vaikea olla hyvissä energioissa jos ympärillä on negaa koko ajan. Tämä auttaa ihan helkatisti. On parempi olla yksin ko väärässä seurassa.
  4. Liiku, äläkä jää vääriin tiloihin. Jos sulla masentaa niin on parempi päässä irti siitä tilasta. Ulkoilu tai liikuminen auttaa! Jeesaa keskittymään johonki tähellisempään kuin murehtimiseen.
  5. Syö hyvin ja harrasta hiukan liikuntaa. Kokonaisvaltanen parempi ruoka jeesaa jaksaan paremmin ja parantaa liikunnan ohella suoritusta ja helpottaa näiden 1-4 ohjeen käyttöä.

Kuva Jussi Ratilainen

Jaa

1 kommentti

  1. Raija Marttila on

    Olen seurannut Sauli Kaulasen esiintymistä täällä facebookissa ja hänen juttujaan.On hauska,kun tietääkseni kahden tyttären isä on heistä onnellinen ja perheen olemassa olosta nauttii koko sydämellään.Onnea Sinulle ja perheellesi,kaikkea hyvää myös tulevaisuudessakin.

Kommentoi