Miss Suomi Shirly Karvinen on reipas, menevä ja nuori nainen. Mitkä mahtavat olla hänen hyvinvointinsa askelmerkit? Shirly paljasti verkkosivustollemme viisi terveysvinkkiään.

1. Lepo, kun nukkuu tarpeeksi voi ja jaksaa henkisesti ja fyysisesti paremmin. Tuntee olonsa virkeäksi ja jaksaa painaa kohti tavoitteitaan positiivisin ja virkein mielin.

2. Puhdas ruoka, täytyy muistaa syödä tarpeeksi ja mahdollisimman puhtaasti. Jos jatkuvasti mässäilee voi helposti tuntea olonsa hieman nuukahtaneeksi. Sen vuoksi koen, että riittävä ja hyvä ravinto on myös tärkeä hyvinvoinnin kannalta. Puhdas ruoka tuo terveen hehkun iholle.

3. Vesi, vettä täytyy muistaa juoda. Se näkyy iholla, jaksamisessa, aineenvaihdunnassa, kaikessa. On tärkeää pitää itsellä juomapullo jatkuvasti mukana, että varmistaa riittävän vedensaannin.

4. Positiivinen ajattelutapa. On tärkeää yrittää pitää mieli positiivisena ja nähdä asioissa hyvät puolet. Se auttaa jaksamaan haasteiden ja vaikeampienkin aikojen läpi. Jos nauttii elämän pienistä asioista, voi saada elämästä huomattavasti enemmän irti!

5. Liikunta. On tärkeää pitää itsensä liikkeellä, jotta kroppa pysyy vetreänä. Voi fyysisesti ja henkisesti paremmin kun liikkuu tarpeeksi. Jokaisella on se oma tapansa liikkua, mutta kunhan liikut – se on tärkeintä!