Kiinteistövälittäjä ja tv-persoona Jethro ”Jeti” Rostedt on saanut karistettua pitkässä juoksussa peräti 34 kiloa elopainoaan.

Hieno ja merkittävä suoritus nelikymppiselle miehelle! Nyt Jeti kertoo kuuden vinkin voimin, miten painonpudotuksessa voi edistyä.

-Olen vuoden alusta käynyt viittä kuutta päivää lukuunottamatta lyllertämässä juoksumatolla – joka päivä, reippaasti kävellen. Joskus vääntelen noita muita laitteita tai sitten yhtä konetta, missä noustaan rappusia. Nyt paino on pudonnut 34.3 kiloa. Olo on törkeän hyvä ja virtaa riittää, mies toteaa.

-Tästä voimaantuneena annankin muutaman vinkin kaikille munkaltaisilleni palleroille, jotka painivat painonsa kanssa. Tee siihen elämääsi muutos. Nyt! Ei huomenna. Nyt! Syö hiukan vähemmän (ei mitään pelkkää porkkanaa ja puuroa, sitä ei kestä kukaan pidempää aikaa), mene salille tai lyllerrä maastossa. Ihan sama kunhan lähdet liikkeelle nyt. Jos MÄ pystyn tähän, sä pystyt varmasti myös. Elämä on lyhyt. Anna palaa. Lupaan, ettet pety ja jo tulevasta kesästä tulee törkeän hieno, muutaman kilon kevyempänä ja pirteämpänä. Tehdään tää yhdessä.

Jetin vinkit:

1. Syö vain kun sulla on nälkä. Älä tunge koko ajan jotain patukkaa suuhusi, se vaan muistuttaa sua ruuasta.
2. Joka päivä vähintään tunti liikuntaa. Tiedän, ihan hirveetä, ja alku on aivan perseestä, mutta parin kolmen viikon päästä et pysty olemaan ilman sitä.
3. Ei sun tarvitse juoda litratolkulla vettä. Otat lasin silloin, toisen tällöin.
4. Älä koskaan santsaa ruokaa
5. Tavoite ja asenne. Älä unohda, äläkä vaan luovuta kun ottaa päähän. Se menee ohi.
6. Elä nyt.

Kaikki aina halvemmalla. Kaikki. Aina. Etkö usko, katso Hintaopas.fi