Kaupallinen yhteistyö Omalaina Lainanotto on osa normaalia elämää. Raha-asiat ja ylivelkaantuminen tuottavat kuitenkin jatkuvia ongelmia kymmenille tuhansille suomalaisille. Lainavertailu auttaa lainanottajaa tekemään parempia päätöksiä.

Hankintojen tekeminen, velanotto ja perheen taloudenhoito ovat osa aikuiselämää. Joskus eteen voi kuitenkin tulla yllättäviä ongelmatilanteita, jotka vaativat nopeaa lisärahoitusta. Jos riittäviä puskurisäästöjä ei ole kertynyt, on tällaisessa tilanteessa usein haettava lainaa. Stressaavassa tilanteessa on helppo tehdä hätiköityjä päätöksiä, joilla saattaa olla kauaskantoisia vaikutuksia.

Ylivelkaantuminen voi olla elämänmuutoksen, kriisin tai suunnittelemattoman rahankäytön seurausta. Oli syy mikä tahansa, lähes jokainen meistä haluaa hoitaa raha-asiansa sovitusti. Hallitsemattomassa tilanteessa tämä voi kuitenkin johtaa velkakierteeseen, jota on vaikea katkaista.

Kun rahantarve on akuutti, ei ratkaisua ole mahdollista hakea kaukaa. Lainan hakeminen verkosta on erittäin helppoa ja moni tarttuu ensimmäiseen löytämäänsä lainatarjoukseen tai myyjäliikkeen tarjoamaan osamaksusopimukseen. Tämä on harvoin lainanottajan kannalta paras ratkaisu. Vertailupalvelun avulla voit tehdä kilpailutuksen ja hakea lainaa vuorokauden ympäri. Omalaina.fi -lainavertailu auttaa löytämään verkon edullisimmat lainat muutamassa minuutissa – täysin veloituksetta.

Lainavertailu etsii edulliset lainatarjoukset

Edullinen rahoitusratkaisu löytyy vain vertailemalla mahdollisimman monia vaihtoehtoja keskenään. Lainavertailupalvelu kilpailuttaa haluamasi lainan useiden luotonantajien kesken. Näin saat hetkessä hyvän yleiskuvan sinulle tarjottavien lainojen hintatasosta. Vertailupalvelu tekee jopa tuntien haku- ja vertailutyön hetkessä, jolloin lainanhakijalle jää aikaa muuhun.

Omalaina.fi on täysin suomalainen vertailupalvelu jolla on maan kattavin yhteistyökumppaneiden verkosto; mukana on yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa. Lainaa voit hakea 100 – 60 000 euroa, ilman vakuutena toimivaa omaisuutta tai takaajia. Kilpailutus tapahtuu yhdellä yksinkertaisella hakemuksella ja saat välittömästi alustavan lainatarjouksen useilta luotonantajilta. Lainaaminen on siis aivan yhtä nopeaa, ellei nopeampaa, kuin suoraa pankista. Kiire ei siis ole peruste jättää vertailutyö tekemättä.

Raha-asioiden kohdalla huonot päätökset voivat kulkea mukana pitkän ajan. Mahdollisesti vaikeasta tilanteesta huolimatta, lainapäätös kannattaa tehdä harkiten ja oma maksukyky huomioiden. Lainavertailupalvelun ansiosta tämän ei tarvitse viedä ylimääräistä aikaa ja voit samalla tehdä parempia päätöksiä lainanoton suhteen.