Euroopassa suureen suosioon nousseet esteettiset Sunekos-mesoterapiahoidot ovat nyt saapuneet myös Suomeen.

-Tämä on esteettisen kauneudenhoidon uusimpia trendejä, toteaa vastuusairaanhoitaja Susanna Hanhineva esteettiseltä klinikalta Medical Clinic Luxilta.

Sunekos-mesoterapiahoito on patentoitu injektiohoito, joka sisältää kehossamme valmiina olevan hyaluronihapon ja kuuden aminohapon yhdistelmän. Se keskittyy ihosolujen solunulkoiseen matriisiin ja pyrkii tarjoamaan ihon entistä parempaa uudistumista.

-Yhdistelmähoidon tarkoituksena on stimuloida ja vahvistaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä kosteuttaa. Tämä kaikki parantaa ihon rakennetta, ihon sävyä ja tasoittaa samalla juonteita ja ryppyjä, Susanna Hanhineva Medical Clinic Luxilta kertoo.

Hän kertoo mesoterapiahoidon olevan paitsi turvallinen myös vegaaniystävällinen. Tulokset ovat heti havaittavissa, mutta hoito vaikuttaa edelleen muutamasta viikosta kuukauteen.

-Hoito on tehokas kasvojen, kaulan, dekoltee-alueen ja käsien kohdalla, Susanna Hanhineva tietää. -Esimerkiksi silmien ympärillä olevat tummat ympyrät ovat hyvä käyttöaihe. Niin ikään auringon vaurioittama iho ja aknearvet.

Mitä esteettisessä hoidossa sitten tapahtuu? Siinä injektoidaan seerumia tiheästi kasvojen alueelle, ja tarvittaessa voidaan alueelle levittää paikallispuudutetta. Yleensä hoitoa annetaan neljä hoitokertaa runsaan viikon välein.

Tulokset voivat kestää jopa puoli vuotta. Hoidon jälkeen on tärkeää välttää saunomista parin viikon ajan, samoin altistumista auringonvalolle. Tulokset ovat onnistuessaan hyvin rohkaisevia.

Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.
Sunekos-mesoterapian asiakas ennen ja jälkeen