Salattujen elämien vakionäyttelijäkaartiin kuuluva Hanna Kinnunen kertoo jännittäneensä alta löytyvän kuvaparin julkaisua, mutta voittaneensa sitten jännityksensä.

Iittalan joululahjamyymälä avattiin – lahjat tästä linkistä miehelle, naiselle, mummille, vaarille…

Hanna esittelee sosiaalisen median päivityksessä elämänmuutoksensa, jonka yhteydessä häneltä on karissut kilo jos toinenkin.

-Vasemmalla olen minä reilu vuosi sitten, oikealla reilu viikko sitten. Aloitin tän vuoden alussa systemaattisen prosessin oman hyvinvointini parantamiseksi. ”Matka” on edelleen syvästi kesken, mutta on se edennytkin, Hanna kirjoittaa Instagramissa.

Hanna jatkaa avautumistaan:

-Näin tuon vanhemman kuvan itsestäni tänään ja ensimmäistä kertaa aikoihin huomasin, miten paljon paremmin voin juuri nyt. Olin tuolloin väsynyt ja stressaantunut, nukuin miten sattuu ja söinkin miten sattuu.

-Tänä päivänä liikun enemmän ja syön puhtaammin, nukun tosi hyvin ja stressaan vähemmän. Päätin laittaa itseni tärkeysjärjestyksessä kärkeen aiemman ”onhan tässä kaikkea muuta tärkeämpää” sijaan, ja se on kannattanut.

Hanna toteaa, että hänellä on edelleen pyöreä peppu ja paksut reidet, ja tulee kaiketi aina olemaan, mutta jaksaminen ja vireystila ovat ihan eri sfääreissä kuin aiemmin.

Iittalan joululahjamyymälä avattiin – lahjat tästä linkistä miehelle, naiselle, mummille, vaarille…

Hannalla on oppiläksy, jonka hän on sisäistänyt ja pistää jakoon muillekin:

-Älä koskaan epäröi laittaa omaa hyvinvointiasi ja sen tavoittelua ykköseksi. U deserve to feel good. Ansaitset hyvän olon.

Alla naisen somepostaus: