Hyvinkään ammuskelussa poliisiharjoittelijana kymmenisen vuotta sitten vakavasti haavoittunut ja kymmeniä leikkausoperaatioita ja muita terveyshaasteita läpi käynyt Heidi Foxell on saavuttanut suuren unelmansa.

Hän on julkaissut kuvia valmistumisestaan ja onnen päivästään.

Opiskelut menivät monien terveyssyiden vuoksi pitkäksi aikaa tauolle, mutta Heidi ei luovuttanut, vaikka lukuisat operaatiot, hoitovirhe ja postraumaattiset oireet olivat selättää hänet.

Hän taisteli itsensä poliisiksi. Ja nyt hän odottaa sitä päivää, kun pääsee töihin. Hänelle on luvattu, ettei vamma ole este työllistymiseen.

– Matka opiskelupaikan vastaanottamisesta tähän pisteeseen on ollut ”hieman” raskas. Valmistumiseen meni 11 vuotta ampumatapauksesta, ja tässä välissä on tapahtunut kaikkea mahdollista. Vuodet sairaalassa, leukemia, vakava masennus ja siitä johtuva aloitekyvyttömyys ja saamattomuus. Kipulääkehelvetti ja sitkeä työ päästä opiaateista irti, Heidi selostaa Instagramissa.

– Toive ei ole strategia, sanoi viisas puolisoni mulle kerran. Nämä sanat saivat mut heräämään. Oikeassa hän tietenkin oli: jos en edes yritä, en saavuta mitään, ja jos en tee suunnitelmaa ja ota ensimmäistä askelta, ei mitään kehitystä voi tapahtua.
Siitä keskustelusta lähtien aloin aktiivisesti tavoittelemaan mun unelmaa.

Onnea Heidi! Olet esimerkki kaikille!

Katso alta koskettava video:

 

 
 
 
 
 
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Henkilön Heidi Foxell 🌈 (@heidifoxell) jakama julkaisu