Kaupallinen yhteistyö / Etua.fi
Seija, 33, oli jo pitkään miettinyt silmien laserleikkausta, koska piilolasien käyttäminen hankaloitti elämää, mutta silmälasien käyttöönkään ei halunnut palata. Lisäksi piilolasien käyttäminen maksoi muikean summan vuodessa.

Vaikka laserleikkauksia on tehty jo vuosikaudet, silti sellainen jännitti. Seija päätti hankkia asiasta tietoa netistä.

Seijalle selvisi, että Suomessa tehdään vuosittain tätä nykyä jo tuhansia silmien laserleikkauksia. Taittovirheleikkauksilla tai laserleikkauksilla tarkoitetaan kirurgiaa, jossa silmän taittovoimaa korjataan halutun suuruiseksi. Menetelmiä on useita.

Ne onnistuivat myös pääsääntöisesti todella hyvin, joten turvallisuuden ja lopputuloksen puolesta ei tarvinnut pelätä.

Vaivattomuudesta joutuu kuitenkin maksamaan.

Hintalappu oli tavalliselle työssäkäyvälle nuorelle naiselle melkoisen kova: kaikkine tutkimuksineen hintaa tuli molempien silmien operaatiosta yli 3 000 euroa. Se on melkeinpä Seijan parin kuukauden nettokuukausipalkka.

Vakioasiakkaaksi!


Seijan ystävä oli rahoittanut oman laserleikkauksensa suomalaisen Etua-lainavertailupalvelun avulla ja suositteli sitä myös Seijalle.

Kululutusluoton hakeminen Etuan kautta on yksinkertaista ja nopeaa. Täyttämällä yhden lainahakemuksen saa useita lainatarjouksia, joista voi valita itselleen parhaimman vaihtoehdon. Kuukausierän ja maksuajan voi sovittaa omaan talouteensa sopivaksi ja samalla vertailla eri pankkien lainakorkoja.

Seija päätti nostaa kerralla muutaman sata euroa enemmän ja ostaa samalla myös mieluisen laukun itselleen. 3500 euron lainan takaisinmaksuajaksi sovittiin 2 vuotta, ja kuukausieräksi muodostui vain hieman yli 150 euroa.

-Leikkaukseen lähtö on ollut elämäni paras päätös. Näen nyt hyvin eikä minun tarvitse enää ostaa piilolaseja, Seija iloitsee.

Seija pitää Etua-lainavertailupalvelua todella hyvänä vaihtoehtona isompien hankintojen rahoittamiseen.

-Olen harkinnut kotikuntokeskuksen ostamista, jotta kiireisen arjen keskellä ehtisin myös treenata. Mielestäni omaan hyvinvointiin kannattaa sijoittaa eikä kuntosalikorttikaan ole halpa. Tämänkin hankinnan rahoittamiseen Seija aikoo hakea lainatarjouksen Etuan kautta. Kulutusluotto kohtuullisella korolla on usein osamaksua tai luottokorttia parempi tapa rahoittaa isompia hankintoja.

-Tunnen itseni jo suorastaan vakioasiakkaaksi ja olen suositellut muillekin Etua-lainavertailupalvelua.

Etua.fi on vuonna 2008 perustettu pisimpään Suomessa toiminut lainavertailupalvelu. Etua Oy on suomalainen osakeyhtiö, jonka omistaa Alma Media Oyj. Palvelu on maksuton eikä hakemuksen jättäminen velvoita mitenkään.