Seksologi: Tämä vie sinut nautinnon iloon!

0

Seksologi Satu Söderström aikoo johdattaa suomalaisia Välimerelle nauttimaan seksin iloista. Mistä on oikein kysymys?

Turusta käsin toimiva seksologi Satu Söderström aikoo viedä halukkaita toukokuussa ”paratiisiin”, Välimeren maisemiin, vaikka järjestääpä hän kurssejaan myös Turun saaristossa Satu Söderström Therapy -yrityksensä tiloissa.

Kyse on tantraseksistä.

-3.-8.5. toukokuuta vien kurssilleni haluavia matkalle, jossa tarjoan elämyksiä kulinaristeille kaikkien aistien avulla. Tutkimme seksuaalisuutta erilaisten tantristen harjoitusten avulla ja näin saamme paljon intiimimmän suhteen omaan ja kumppanimme kehoon sekä seksuaalisuuteemme. Tantralla on oma ainutlaatuinen tapa tarkastella ja nähdä seksi, siksi tantra antaa meille vastauksia, jotka mahdollistavat intimiteettimme nostamisen ja rakkautemme syventämisen, seksologi Satu Söderström toteaa.

Mistä tantrassa oikein on kyse, Satu?

-Tantrinen seksi on aina koko kehollinen, läsnäoleva ja eheyttävä kokemus, jossa sydän avautuu kaikkine tunteineen ja elämänkokemuksineen. Se mahdollistaa ekstaattisen kokemuksen, jossa kehomme värisee sisäiseen herkkyyteen ja avautuu sulautuen ympäröivään maailmaan. Se näyttäytyy orgasmina joka paljastaa perimmäisen olemuksemme itsellemme, antaen samalla sanalle orgasmi suuremman ja varmemman merkityksen. Tantraseksissä kehosta irtautuminen on mahdollista ja itsensä kokonaisvaltainen rakastaminen, juuri sellaisena kuin tällä hetkellä olemme.

Entä käytännössä, Satu, käytännössä?

-Tantraseksissä yhdyntä voi olla sisäkkäin oloa, ulkoista – kehoa liikuttamatta – tai perinteisemmän liikkeen kera. Tantraseksissä ei ole välttämätöntä mennä yhdyntään asti sukupuolielimiä käyttäen.

Kenelle suosittelet tätä mystiseltä kuulostavaa seksimuotoa?

-Suosittelen tantraseksiä ja tantraa kaikille, sillä kukapa meistä ei haluaisi kohdata itseään ja muita täydellisellä läsnäololla ja kokonaisvaltaisesti nähdyksi tullen. Tantraseksi myös lisää seksin nautinnollisuutta vähintään sadalla prosentilla! Tantra osoittaa meille, että seksi voi suuntautua tuottamaan meille enemmän elämää, eikä ainoastaan tuottamaan uutta elämää.

Mitä tantra antaa juuri minulle?

-Tantra antaa itsevarmuutta. Se opettaa meitä kuulemaan ja näkemään itseämme ja muita kokonaisvaltaisemmin, sekä kohtaamaan muita ihmisiä paremmin esimerkiksi työyhteisössä. Tantran kautta opimme myös paremmin sanottamaan omia rajojamme – ja sellaisia taitoja olisi hyvä opettaa ihan jokaisessa koulussa, sekä työpaikallakin. Tantra opettaa meidät elämään omaa elämää, ei muiden elämää.

Voinko ruveta tantraamaan itsenäisesti?

-Toki. Mutta kyetäkseen löytämään oikeanlaiset harjoitukset ja ymmärtämään niiden merkityksen on tantrakursseista tässä kohdin suuri apu. Tantrakurssilla tehdään harjoituksia, jotka auttavat sinua pääsemään irti kehollisesta häpeästä ja jatkuvasta kontrollista. Kurssi ohjaa kohti suurempaa nautintoa elämässä ja seksissä, kohti itsevarmempaa ja merkityksellisempää elämää. Harjoituksia voi tehdä vaatteet päällä tai ilman, ihan mikä itsestä tuntuu parhaimmalta. Kursseja ja vetäjiä on hyvin monenlaisia, joten tarkkana kannattaa olla siitä mihin rahansa sijoittaa.

Satu Söderströmin ja esimerkiksi tulevan tantrakurssin Välimerellä löydät täältä.

Jaa

Kommentoi