Sokos Hotelli Lahden Seurahuone on ryhtynyt ensimmäisenä suomalaishotellina käyttämään vastaiskuna koronalle ja muille pöpöille uutta innovaatiota, katalyysipinnoitetta.

Kyse on nanoteknologiasta, joka tulee Suomesta. Nanoksi Finland -nimisen firman katalyysipinnoituksella voidaan vähentää koronaviruksen sekä muiden mikrobien leviämistä julkisissa tiloissa.

Miten homma sitten toimii? Yksi viruksen leviämisreiteistä on pintojen kautta tarttuminen: ovenkahvoista, pöydistä, tuolien käsinojista, kaiteista ja lähes kaikkialta minne ihminen koskee. Fotokalyyttinen pinnoite muodostuu titaanioksidista, joka kemiallisen reaktion seurauksena luo käsiteltävälle pinnalle kestävän ja ihmisille sekä ympäristölle täysin vaarattoman, näkymättömän ja myrkyttömän kalvon. Katalyysipinnoitus desinfioi pintoja jatkuvasti aina, kun siihen kohdistuu valoa.

Pinnoite vaikuttaa pinnoilla yli vuoden, mutta noin vuosi pinnoituksen jälkeen testauksilla varmistetaan, että pinnoite toimii vielä sillä tavalla kuin sen tulee toimia. Mittausten mukaan katalyysipinnoitteella päästään puhtaudessa samalle tasolle kuin leikkaussaleissa.

Klikkaa tästä jos haluat kaiken aina halvimpaan hintaan. Siis: kaiken, luit oikein. Hintaopas.fi