Sampo lupaa auttaa vähäosaista ja pistää hyvää kiertämään!

1
Lappilainen K-kauppias Sampo Kaulanen päätti auttaa hädänalaista suomalaista. Tällaista henkeä Suomi juuri nyt tarvitsee, hyväosainen auttakoon heikompiosaistaan. Tämä on suoranainen terveysteko, ja varsinkin mielenterveysteko.
-Saan päivittäin lukuisia viestejä, joissa kerrotaan ihmisten ahdingosta. Siitä tämä idea lähti. Aion toteuttaa jonkun avunpyynnön, Jounin Kaupan kauppias Ylläkseltä toteaa.
Hän etsii vinkkejä ihmisiltä heidän tuttavapiirissään olevista lähimmäisistä, jotka tarvitsevat kipeästi apua, olipa kyseessä sitten puuttuva pesukone, rahahuolet tai muu ahdinko.
-Me haluamme auttaa ja toteuttaa toiveen, tehdä lähimmäiselle hyvää, Kaulanen sanoo.
Mies saavuttaa sosiaalisen median verkostonsa kautta paljon suomalaisia, sillä hänellä on jo nyt lähes 400 000 sometykkääjää Facebookissa. Hiljattain kauppias arpoi 10 000 euroa kaikkien tykkääjiensä kesken, kun 350 000:n sometykkääjän raja toteutui. Nyt faneja on jo tullut hetkessä 20 000 lisää.
-Lähetä tarina ja henkilön/-den tiedot, joita apu tulee koskemaan. Valitsemme kertomusten perusteella eniten apua tarvitsevan tahon ja toteutamme toiveet heille yllätyksenä. Pidetään toisistamme huolta, nyt jos koskaan on sen aika. Laita tarina osoitteeseen sampoauttaa@gmail.com, Sampo toivoo ja pyytää jakamaan viestiä mahdollisimman paljon.

”Kirjeitä” on tullut jo tuhat, joka kertoo siitä, että apua todella tarvitaan, myös kotimaassa.
Jaa tämä juttu ystävällesi. Joko tutustuit muihin lukemattomiin juttuihimme?
jouniJutun kuva: Jussi Ratilainen
Jaa

1 kommentti

  1. Jarmo Helenius on

    Tyttäreni , joka on kahden ad/hd pojan yksinhuoltaja ollut jo monta vuotta , kaipaisi varmasti ihanaa ylläriä elämäänsä. Me vanhemmat kun asumme eripuolilla Suomea emme voi auttaa niinkuin pitäisi . Toivottavasti saat yllärin aikaan . Jarmo.

Kommentoi