Räppäri Petri Nygårdin hoikistunut olemus on huomattu, mutta miten hän sen teki, ja missä ajassa, nyt tulee siihen vastaus!

Petri Nygård näyttää nuorentuneen kymmenillä vuosilla. Sitä se hoikistuminen teettää. Nyt Petri on öbaut kaksikymmentävuotias, ja hän painaa kolmisenkymmentä kiloa vähemmän. Ainakin toinen väittämistä on tismalleen oikein, ja se tulee miehen itsensä suusta.

-Mä en oikeen tuijota numeroita, enkä mää punnitse itteenikään ikinä, koska se saa mut vaan laiskistuun. Meen fiiliksellä eteenpäin vaan ja teen mikä tuntuu hyvältä, Petri toteaa vaatimattomasti.

Mutta me vaadimme lukuja. Ja saamme niitä.

-Oon mä vuosituhannen vaihteessa painanut jotain 130 kiloa, niin nyt painan ehkä satasen. Että on tässä 18 vuodessa jotain laihtumista tapahtunut, lol, Petri virnuilee.

Viime aikoina pudotus on kiihtynyt, sillä jokainen näkevä, sokea Reetakin, huomaa hoikistumisen.

-Mä oon kuntoillu ja urheillu ihan aina. Mutta viime aikoina mä on reenannu salilla ihan opastuksen kanssa, Petri paljastaa.

-Oon saanu pätevää tietoa ruokavalioista, ja siitä on ollut hyötyä paljon. Tänä syksynä mä aloitin thaiboxing-treenit. Se vasta on ollut superkivaa vaihtelua. Tääkin on vissiin auttanut tässä painon putoamisessa.

Kotiruokaa roskaruoan sijaan

Ruokajuomakin on vaihtunut. Maidosta veteen.

-Sitten mä oon syöny ihan peruskotiruokaa. Vähemmän on tullut vedettyä roskasapuskaa, sipsiä ja karkkia, Nygård pähkäilee.

Ennen ja jälkeen (lisää kuvia ja juttu jatkuu alla)

Hän toteaa, ettei ole koskaan ajatellut pudottaa painoa. Hän on ennemmin tähdännyt kevyeen oloon. Ja siihen hän on nyt päässyt.

-Pakko se on sanoa että on kevyempi ja parempi olo, ja jaksaa paremmin tehdä asioita. Eikä tuu saatana heti hiki kun laitat sukat jalkaan ja solmit kengännauhat.

Uusia kuvia Petristä (juttu jatkuu alla)

Pitkän suoran räppärinä kulkenut Nygård ei osoita hyytymisen merkkejä – nythän kuntoa on tullut vain lisää. Hän haaveilee edelleen omasta elokuvasta, sellaisesta mitä kukaan koskaan ei aiemmin ole tehnyt Suomessa.

-Voishan omasta urastaankin tehdä dokumentin, materiaalia on kertynyt niin paljon.

Nygård suitsuttaa suomiräpin paljoutta, ja ehdottomana plussana hän pitää sen monimuotoisuutta.

-Kaipaisin silti edelleen jotain spessua ja omaperäistä. Sitä odotellessa. Erityisesti mua on miellyttänyt viime aikoina bändi nimeltä Kaljakone.

Teflonien ja Spektin kanssa toteutettu perinteinen jouluralli, Kuka antaisi pukille, on nyt ulkona. Mies fiittaa myös Lord Estin tuoreella biisillä.

-Omia tulee sitten isosti ulos ensi vuoden puolella, Petri lupaa.

Haluatko maksaa kaikesta aina halvimman hinnan – siis aina. Klikkaa silloin tänne, Hintaopas.

Kuuntele Petrin Ihanaa-biisi täällä

Kuvat: Tero Heino, Wikimedia Commons ja Wille Nyyssönen