Hyvinkään sankaripoliisina muistettava Heidi Foxell joutui jokin aika sitten munasarjakystan leikkaukseen.

Asiat eivät sujuneet kuten piti, vaan Heidi joutui tehohoitoon. Komplikaatioiden vuoksi Heidiä jouduttiin operoimaan peräti neljä kertaa.

Heidi tervehtyi viimein munasarjakystaleikkauksesta, mutta Heidi joutui jälleen pian sairaalaan.

-Ongelma on se, että minulla on lyhytsuolisyndrooma viimeisen kystaleikkauksen takia. Siinä jouduttiin poistamaan suolta, kun se ei pysynyt kasassa niin sanotusti, Heidi kertoi. Tämä kaikki aiheutti hänelle jalkojen turvotusta.

Eivät loppuneet vastoinkäymiset tähänkään. Äskettäin Heidiä vietiin taas osastolle – nyt mikrokokin takia.

Onneksi hän on pääsemässä pääsiäiseksi kotiin rakkaimpiensa luo.

-Multa löytyi verestä mikrokokki, joka on aika kesy bakteeri ja antibiotit on purreet siihen hyvin. Serppi on pudonnut sieltä 162:sta, nyt 29. Jatkosuunnitelma on, että pääsen pääsiäiseksi kotiin ja tilannetta seurataan, onko bakteeri pesiytynyt mun laskimokatetriin. Jos on, niin se vaihdetaan, mutta ei siis tällä reissulla, Heidi kirjoittaa somessa.

Hän myöntää tunnelmien olevan hiukan ristiriitaisia. Matka, jota Heidi oli suunnitellut, jäi tulehduksen vuoksi tekemättä.

-Harmi kun ei päästy matkalle, ja sit erittäin hyvä, että se puhkesi täällä eikä Espanjassa. Ensimmäiset pari kolme päivää oli vaikeimmat, kun halus vaan pois täältä vaikka olikin aika heikossa kunnossa.

Heidi summaa alkuvuotensa olleen kaikkea muuta kuin leppoisa.

-En taas muista koska viimeksi olisi yhtä pienin väliajoin joutunut osastolle pitkiksi ajoiksi. Nyt se on myös sattunut enemmän, kun kotona on vaimo, joka joutuu hoitamaan kaiken yksin. Kaipaan Nooran kainaloon sohvalle ja yhteisiä normaaleja hetkiä, ja saisi nukahtaa vaimon viereen joka ilta.

Heidille on tehty yli 50 leikkausta hänen elämänsä aikana.