Humalaseksi voi aiheuttaa kivuliaan penismurtuman

0

Lemmenleikit ja alkoholi voivat liittyä yhteen hyvälläkin tavalla, sillä niukasti käytettynä viini vapauttaa estoja ja saattaa myös voimistaa erektiota. Mutta alkoholi voi myös aiheuttaa seksuaaliseen kanssakäymiseen monia ongelmia. Yksi on penismurtuma.

Itse asiassa penismurtuma ei ole penismurtuma, vaikka siitä käytetäänkin yleisesti kyseistä sanaa. Kyse on siittimen paisuvaiskudosta ympäröivän valkokalvon repeytymisestä.

Murtuessaan penis taittuu ja sen paisuvainen repeää. Penismurtuman yleisimpiä tuntomerkkejä ovat murtuessa kuuluva napsahdus, kipu, turvotus, mustelmat ja peniksen käyristyminen. Tapauksia tulee lääkärin vastaanotolle useita joka vuosi.

penismurtumaYleensä murtuma tulee ”humalaseksin” aikana, kun nainen ratsastaa miehen päällä. Myös masturbaatio voi aiheuttaa penismurtuman, joskin se on harvinaista.

Tila on aina hyvin kivulias ja näyttää myös ilkeältä. Ennuste on kuitenkin hyvä ja suurin osa potilaista toipuu. Tilannetta korjataan kirurgisesti. Seksin harrastamiseen tulee myös vähintään kuukauden tauko.

ILMOITUS
Nainen tai mies – voita 500 euron lahjakortti

Jaa

Kommentoi