Suursuosikki, laulaja Anita Hirvonen ei ole keikkaillut pariin vuoteen. Syynä on se, että hän kaatui ja loukkasi pahasti itsensä. Siitä alkoi sairastelukierre.

Hän kertoo asiasta Iltalehden jutussa tänään.

74-vuotias laulaja satutti polvensa niin pahasti, että joutui käyttämään pitkään keppiä ja turvautumaan ulkopuoliseen apuun asioita hoitaakseen. Nyt menee jo paremmin, hän kertoo Iltalehdessä.

Vamma syntyi keikkabussin portaissa. Tilannetta pahensi Hirvosen mukaan se, että jalassa oli ennestään jo ongelmia vanhan vamman johdosta.

Hirvonen haikailee jo keikoille ja on säilyttänyt kiitollisuutensa.

-Ihanaa, että kuitenkin pää toimii. Aika vähällä olen kuitenkin päässyt. Se on yksi tärkeimpiä asioita elämässä, että ihminen osaa olla kiitollinen. Se on vaikeaa silloin kun on kipeä, mutta aina on jotain mistä voi kiittää. Valittaa voi helposti, mutta se kiitollisuus on tärkeää, Hirvonen sanoo. Hän on kiitollinen myös siitä, että on ollut raittiina jo 50 vuotta.

Tiesitkö että ikääntymismuutoksia voi hoitaa helposti, kivuttomasti ja edullisesti pistoshoidoin? Kysy rohkeasti suomalaiselta esteettiseltä klinikalta, Medical Clinic Luxilta. Katso tästä lisää.