Salossa uimassa käyvä Kari kertoo kyllästyneensä ikävään ongelmaan, josta on toitotettu mediassakin vuosikaudet, mutta joka ei vain tunnu menevän perille.

Osta Telian liittymä tästä, edullinen ja ilman määräaikaa

-En voi sanoa olevani tuoksuherkkä, mutta silti henkeen käy, kun uimahallissa jotkut rouvat tuoksuvat niin voimakkaasti parfyymilta.

Karin mukaan Salon uimahallissakin on selkeä ohjeistus siitä, että altaisiin mennään vain huolellisen suihkun jälkeen. Tästä huolimatta jatkuvasti aiheen tiimoilta on ongelmaa.

-Uin rintauintia, ja onhan se vallan kauhea kokemus, kun rouvat uivat vastaan ja lemuavat parfyymiltä. En minä tohdi siitä huomauttaakaan, vaan mieli tekisi. En tiedä mitä pitäisi tehdä. Onhan niitä hielle haisevia miehiäkin tullut vastaan, mutta harvemmin – ennemmin on tätä hajuvesiongelmaa. Pitäisikö käydä sanomassa uimahallin väelle vai mitä, hän tuumii.

Osta Telian liittymä tästä, edullinen ja ilman määräaikaa

Terveyden Asialla tiedusteli asiaa Salon uimahallista, josta ystävällisesti kerrottiin, että oikea tapa on kertoa ongelmista uinninvalvojille.

Tapaukset eivät ole kuulemma mitenkään poikkeuksellisia.

-Yritämme viestiä ohjein ja lapuin hajustettomuudesta. Jos palautetta tulee, käymme kyllä ystävällisesti ottamassa asian puheeksi asiakkaan kanssa. Ja näin tapahtuukin ihan säännöllisesti, hallilta kommentoidaan.