Noin kuukausi sitten Oma tarina -osuudessamme avautunut Jarkko murehti sitä, ettei kiltti mutta kunnollinen mies tunnu löytävän nykypäivänä elämänkumppania.

-Jotenkin tuntuu että ihmisillä on tänä päivänä kamalan suuria odotuksia parisuhteilta ja rakkaudelta ja elämältä yleensä. Harvoin ne täyttyvät, ainakaan täydellisesti. Ihmisiltä puuttuu arjessa onnen tunteminen, yksinkertaisista asioista nauttimisen kyky. Kai sitten pitäisi olla se leffasankari, joka ratsastaa valkoisella ratsulla ja pelaa jääkiekkoa änärissä ja on rahaa ja rikkauksia ja jumalaton seuraelämä ja mieluiten sen seuraelämän kukkona tunkiolla, Jarkko kirjoitti.

Kirjoitus osui ja upposi. Jarkko kertoo hämmästellen, että hän on saanut lähes 30 yhteydenottoa. Parin ihmisen kanssa on jo soiteltukin.

-Olo on kuin maajusseissa. Tämä on hieno juttu, mutta eniten lämmittää että tälle aiheelle tuli vähän näkyvyyttä. Meitä tavallisia, kilttejä miehiä on paljonkin. Tuntuu vain että nykyinen mieskuva hakee jotain ihan muuta. On upeaa huomata että me nallukat kelpaamme myös, Jarkko toteaa.

Jarkko hukkui vastauksiin:
jarkko_vastauksia

Jarkon tarina täällä

Kerro sinäkin tarinasi, lue ohjeet täältä

ILMOITUS
Uutta! Mielipiteesi on tärkeä. Ryhdy vastaamaan yritysgallupeihin, kerro mielipiteesi ja tienaa palkintoja!

Kuva jutussa on kuvituskuva