Lääkereseptin uusinta käy nyt nopeasti – uusi palvelu syntyi

0

Onko joskus tilanne, että resepti on päässyt vanhenemaan? Pitäisi pyytää lääkäriä uusimaan tai tilata vastaanottoaika? Ei enää.

Ercomedics Oy -niminen yritys on tuonut markkinoille uuden, nopean ja helpon vaihtoehdon lääkereseptien uusintaan. Uutta sovellusta voi käyttää niin perinteisellä pöytäkoneella kuin tabletilla tai kännykälläkin.

Suomi siirtyi vuoden 2017 alusta käyttämään vain sähköisiä reseptejä ensimmäisenä Euroopan maana. Tämän muutoksen seurauksena lääkäri Olli Erkola näki puutteen kuluttajille tarjottavissa reseptiuusinnan palveluissa ja päätti tuoda markkinoille nopean ja helpon tavan uusia reseptit.

Asiakas voi uusia reseptinsä kotona, mökillä tai autossaan ja saada reseptin uusittua jopa kolmessa tunnissa. Ihmisillä tulee usein vastaan tilanne, jossa reseptin uusiminen on unohtunut tai edessä on matkalle lähtö. Myös välimatka lääkäriin tai terveyskeskukseen saattaa olla pitkä tai aikaa vievä. Vaikka reseptejä uusitaan nytkin eri tavoin, on asiakkaalle joskus epäselvää missä sen voisi tehdä nopeasti ja vaivatta.

Uusimunresepti-palvelu on avoin kaikille kuluttajille riippumatta siitä missä resepti on alun perin kirjoitettu.  Palvelun käyttö ei vaadi asiakkaalta liittymistä tai kuulumista kanta-asiakkaaksi. Yhden reseptin pikauusinta kolmesssa tunnissa maksaa 29 euroa, vuorokauden sisällä 26 euroa ja kahdessa vuorokaudessa 24 euroa.  Asiakkaalle palvelun käyttö on tehty mahdollisimman helpoksi, selkeäksi ja turvalliseksi.

ILMOITUS
Uutta! Mielipiteesi on tärkeä. Ryhdy vastaamaan yritysgallupeihin, kerro mielipiteesi ja tienaa palkintoja!

Jaa

Kommentoi