Laulaja Tauski Peltonen on pudottanut huimasti painoaan ja jättänyt alkoholin käytön.

Mies puhkuu intoa ja tarmoa. Yhteenpaluu ex-vaimo Henna Peltosen kanssa tapahtui jo viime kesänä, sillä Tauski on niin henkisesti kuin ulkoisesti muuttunut mies. Hän sanoo kokeneensa elämänsä ihanimman taistelun.

-Kaikki alkoi 26.10.2019. Tulin laivaristeilyltä kotiin ja hyppäsin vaakaan: 117 kiloa. Krapulaoireita oli ollut noin kaksi vuotta, vaikka en sinä aikana ollut juonut alkoholia kertaakaan. Katsoin peiliin, löin kämmenellä poskeeni ja sanoin taistele Peltonen perkele ja olet voittaja, mies kertoo somessa ja jatkaa:

-Oli kulunut noin kuukausi lujasta päätöksestä, kun tuli tuttu kaveri vastaan ja sanoi, miten olet onnistunut noin hyvin laihduttamaan. Vastasin hänelle vitsinä, että lopetin syömisen. Painoni oli tuolloin noin 107 kiloa, ja oli vuoden vaihteeseen enää noin 2-3 viikkoa aikaa. Päätökseni koveni, koska hyvinvointi oli jo reilusti voittanut ja tuntuvaa jokapäiväisessä elämässäni.

Jouluna hän söi tuunattua kalkkunaa ja totesi, että kun hän lähtee uudenvuoden keikalle, hän on niin laiha ettei lihaa ole kuin kielen päässä. Vuoden vaihtuessa hän hyppäsi vaa´alle ja satanen oli mennyt rikki: 99,8 kiloa.

-Sen jälkeen hyppäsin ikkunasta ulos ja juoksin väsymättä noin 30 minuuttia. Samalla hypin ilmaan, karjuin ja varjonyrkkeilin. Huusin: Peltonen sä perkele sitten teit sen sen itse!

Kun Tauski tänä aamuna heräsi, vaaka näytti lukemaa 92 kiloa.

-Tämä on mun tapani hoitaa asioita. Kun päätän jotain, myös teen sen, ja ihan itse. Haluan kiittää kaikkia niitä, jotka ette edes yrittäneet tukea, opastaa tai kannustaa kertaakaan, koska en olisi ollut itse voittaja oman ongelmani kanssa. Jos ihminen syö itsensä reilusti ylipainoiseksi, niin ihminen osaa myös ihan itse poistaa elämäänsä haittaavan painonsa, jonka vuoksi voi huonosti, Tauski esittää mielipiteenään.

Hänestä ”luonnon järjestelmä vaan nyt on sellainen”.

Somessa Tauski tunnustaa, ettei hän noudattanut mitään ohjeita, vaan teki itselleen selväksi, että nyt lähti ne läskit.

-Tänään sanon itselleni sekä rakkailleni: tämä oli elämäni pienin mutta paras projekti, mitä olen koskaan tehnyt itseni hyväksi.