Kaupallinen yhteistyö: Sortter

Matti hankki kotiinsa tänä kesänä asioita, joista hän oli unelmoinut. Ulkoaltaan, kuulemma köyhän miehen mallin, uuden ruohonleikkurin, päältä ajettavan, kuten hän haluaa mainita – ja kaiken lisäksi vierasmajaksi tarkoitetun kesäaitan.

Matti mietti, että hän haluaa toteuttaa nämä ”ilon kesän 2024” -jutut kerralla – ja makselee niitä sitten seuraavina aikoina pois.

Fiksusti tehty. Mitä sitä säästelemään hankinnoissa, jos niitä tarvitsee. Sen sijaan kannattaa säästellä lainojen koroissa. Sen Mattikin ymmärsi.

Matti kilpailutti lainansa Sortterilla. Näin hän selvisi hankinnoistaan edullisimmin. Mistä on kyse? Pistetäänkö lyhyesti:

Se on helppoa –  jopa 20 vertailtua tarjousta yhdellä hakemuksella.

Se on maksutonta – tarjousten kilpailuttaminen on aina ilmaista.

Se on turvallista – palvelu toimii salatussa ympäristössä ja tiedot pysyvät turvassa.

Se on läpinäkyvää – kaikki lainakulut näkyvät selkeästi eriteltyinä.

Sortterin kautta voi hakea jopa 60 000 euron rahoituksen. Kaikki toimii ilman piilokuluja ja Sortter on täysin suomalainen palvelu. Mitään ”pienellä printattua” ei ole – kaikki esitellään selkeästi.

Tästä lainavertailua tekemään

Vaatimuksina hakijalle on, että hän on työssä käyvä tai eläkkeellä, vähintään 20-vuotias eikä hänellä ole maksuhäiriöitä.

Lainanantajat tekevät sinulle yksilöidyt tarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Tarjousten laina-aika voi olla vaikka 15 vuotta. Esimerkkinä kerrottakoon, että kun summa on 10 000 euroa, korko 7 prosenttia, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu nolla euroa, kuukausierä on 198,01 euroa, takaisinmaksettava summa 11 880,60 euroa ja todellinen vuosikorko 7,23 prosenttia.

Tästä lainavertailua tekemään